A 48 éves színész most egy olasz színésznővel jött össze, akiről kiderült, karrierje során nem vetette meg a ruhátlan naptárfotózásokat sem. A 30 éves Elisabetta Canalis állítólag nagyon közkedvelt személyiség hazájában, Clooneyval pedig már nemcsak sétálni, de motorozni is jár. A fotósoknak ilyenkor boldogan dobál csókokat, de hát Clooney mögött ülve nagyon könnyen lesz népszerű az ember.

George Clooney legújabb barátnőjét, Elisabetta Canalist csak alig két hete, a színész legújabb prédájaként kapta fel a világsajtó, előtte mindössze hazájában volt ismert. A 30 éves modell-színésznő ennek ellenére már most rendelkezik sztárallűrökkel, nemrég ugyanis kifejtette az olasz Tui magazinnak, csak olyan pasival hajlandó összejönni, aki eltűri, hogy barátnője ágyán egy kutyával is osztozkodnia kell. Ebből a szempontból Clooneyval valóságos lelki társak, a színész ugyanis Max nevű csüngőhasú sertésével 18 éven át osztotta meg életét és ágyát, a malac jelenlétét pedig a barátnőknek is tolerálniuk kellett.

„Mostanában sokkal jobban megválogatom, kikkel randizom. Korábban csak játék volt számomra a párkapcsolat, de már nem akarom vesztegetni az időmet. Olyat szeretnék, aki mellett megtalálom a nyugalmat” – tette hozzá Canalis.

Az olasz színésznő honi karrierje 1999-ben indult be, amikor szerepet kapott a Stiscia la Notizia tévéműsorban – írja nagy hálálkodás közepette honlapján. Clooney új nője ezt követően futballkommentátorként is kipróbálta magát, de több B-kategóriás showműsorban és olasz filmben is feltűnt. Canalis azt is megjegyzi, 2008-tól saját talkshow-t kapott a Rai 2 csatornán. Arról persze nem ír, hogy több alkalommal is kipróbálta a topless naptárfotózást, vagy hogy a Mischa Barton főszereplésével készült, méltán ismeretlen Virgin Territory című 2007-es kosztümös vígjátékban egy cicivillantós apáca hiteles megformálásával sem sikerült hírnevet elérnie.

Sokan vették a naptárját

A Fleshbot.com összegyűjtött néhányat Clooney új nőjének topless képeiből, amelyek közül több valószínűleg Canalis 2003-as Max naptárjában jelent meg, ami kategóriájában az év legkelendőbbje lett. A modell több magazinban is megmutatta magát, bár azokban azért nem feltétlenül tette az olvasók szájába kebleit: a GQ magazinban és a Maximban is pózolhatott, de a L'Oreal-kampányhoz is felkérték.

A 30 éves modell korábban sem vetette meg az ismert pasikat: 2000-2004-ig az ismert olasz focistával, Christian "Bobo" Vierivel járt, majd a hírek szerint több olasz játékost is elfogyasztott, így aggathatta rá a helyi média a "kizárólag futballsztárokkal randizó"-címkét.

Az új kapcsolat nemcsak Clooney, de Canalis karmáját is megtörte, ugyanis míg a színésznő eddig megrögzötten focistákat szedett fel, addig a 48 éves színész az utóbbi években pincérnőkhöz vonzódott. Közel egy évig tartott ki a vegasi koktélbár-pincérnő Sarah Larson oldalán, akivel 2007-ben jött össze, annyira, hogy 2008-ban még az Oscar-díjkiosztóra is magával vitte, és akinek bulizékony énjét több fotó és videó is feltárta. Legutóbbi koktélfelszolgálónőjével, a nála 25 évvel fiatalabb Lucy Wolverrel pedig március környékén ismerkedett meg, sőt a pletykák szerint áprilisban el is jegyezték egymást. A kapcsolat ezek ellenére sem bizonyult hosszú életűnek, hiszen Clooneyt július közepén már Canalisszal látták együtt a római Hotel Majesticben, azóta pedig már egymás fülébe sugdosva sétálgattak és motorozgattak is Milánóban – tudatta a TMZ.