A színész és aktuális barátnője, Sarah Larson szakított. A pár tavaly júniusban ismerkedett össze Las Vegasban, ahol a lány pincérnőként dolgozott. Bár úgy tűnt, Clooney komoly érzéseket táplál a hölgy iránt, a pletykákkal ellentétben nem akarta eljegyezni őt. Ennek talán az az oka, hogy a lányról pár hónapja előkerült egy-két kompromittáló kép és videó.

„George Clooney és aktuális barátnője, Sarah Larson alig egy év együttlét után szakított” – írja az In Touch. A Sun szerint a 47 éves színész Las Vegas-i otthonából egy hotelbe költözött, amíg az egykori pincérnő barátnője összecsomagol. Egy ismerős elmondta, a Vészhelyzet című sorozat sztárja örül, hogy újra egyedül van, bár nehezére esett a szakítás, ugyanis a volt csaja nagyon kedves lány. Az In Touch már korábban is beszámolt arról, hogy valami nincs rendben a pár háza táján. „Az az igazság, hogy nem volt túl sok közös bennük, ráadásul (George Clooney) nem állt készen arra, hogy lekösse magát” – nyilatkozta a lapnak egy bennfentes. A híresség szóvivője nem kívánta kommentálni a történteket.

Majdnem házasság

George Clooney és Sarah Larson az Ocean’s Thirteen című film premierjén ismerkedett össze tavaly júniusban. A lány akkor koktél-pincérnőként dolgozott Las Vegasban. Amikor kicsit komolyabbra fordult a dolog, sms-ben tudatta a főnökeivel, hogy egy időre elutazik új barátjával. Az első pár hónap nem volt teljesen felhőtlen, szeptemberben például mindketten megsérültek, amikor George Clooney motorjával megpróbált megelőzni egy autót. Az incidens után a Palisades Egészségügyi Központ negyven dolgozója ellen indult vizsgálat, mivel bizalmas információkat szolgáltattak ki a párról. A színész novemberben pedig amiatt hisztizett, mert azt hitte, hogy egy étteremben őt és barátnőjét fotózza az egyik vendég.

Egy pár eseménymentes hét után a hivatásos agglegényként ismert Clooney sokak meglepetésére arra kérte barátnőjét, hogy költözzenek össze. Nem is csoda, hogy röviddel ezután felröppent a hír, miszerint a celeb apa akar lenni, és szívesen elvenné kedvesét. Bár mindkét pletykát cáfolták, a színész érzései igen komolyak lehettek, hiszen Sarah Larsonnal az oldalán vonult végig a vörös szőnyegen az Oscar-gálán. Korábban mindig egyedül jelent meg az ilyen eseményeken.

Botrányos barátnő

Alig tizenkét hónap alatt a sajtó rengeteg és pikáns részlettel szolgált Sarah Larson életével kapcsolatban. Először egy fotósorozat került elő az egyik barátja által igazi partidögként definiált hölgyről, aki nem túl szégyenlős és imádja a piát. A képek egy része 2007 júliusában készült, vagyis egy hónappal azután, hogy Clooney és Larson összejött. Az egyik fotón a miniruhát viselő lány egy férfi köré fonja a lábait, egy másikon pedig egy másik illető nyalogatja a lábát. Larson kedves ismerőse hozzátette, hogy a lány soha nem volt igazi modell, hostessként viszont több rendezvényen is dolgozott meglehetősen lenge öltözékben. Mint ahogy az várható volt, röviddel később pár kompromittáló videó is előkerült. A felvételekből kiderült, hogy Larson munka közben sem fogta vissza magát, ha kellett beleharapott kolléganői hátsójába, vagy szexi hastáncot lejtett a vendégek előtt.

A felvételek láttán Larson egyik volt pasija is felbátorodott. A rockzenész Tommy McKaughan büszkén mesélte, hogy a lány egy igazi lepedőakrobata, aki semmitől nem riad vissza, és szívesen áll elő pikáns ötletekkel. A férfi hozzátette, Sarah Larson a különleges helyszíneket is kedveli, egyik este például a fák között estek egymásnak, utána a fűben hemperegtek, végül a sátrukban kötöttek ki. Az már csak hab volt a tortán, amikor kiderült, hogy a hölgy szerepelt a Fear Factor (Rettegés Foka) című műsorban, ahol egy élő skorpiót evett a tévénézők szeme láttára. Hogy az előbb említett képekhez mit szólt Larson híres barátja, nem tudni, a skorpióevés mindenesetre nem zavarta a színészt.