A volt megasztárost nem zavarja, hogy éppen nem jár senkivel, bevallása szerint ugyanis nem kapcsolatfüggő. Korábbi párkapcsolatai alatt számtalan tapasztalatot szerzett, így arra is rájött, mik a buktatók, bár részletezni már nem tudta, amikor erről kérdeztük. Palcsó a személyes találkozás híve, az internetes ismerkedés nem neki való, mert ferde képet mutat.

A Megasztár második szériájának döntőse a Médiaválogatott tagjaként jelent meg a múlt héten megrendezett csörgőlabda-kamubajnokságon, ahol többek között arról is beszámolt, a balesete - ami miatt vádemelést javasol ellene a rendőrség - után nem sokkal beharangozott nagy szerelemnek már vége szakadt. Azt nem osztotta meg, hogy a szakításnak van-e köze ahhoz az ismeretlen lányhoz, akivel a Viva Cometen látták csókolózni.

Most tényleg nincs senkije

„Semmi, egészen semmi, most nincsen senki” - nyilatkozta a Velvetnek Palcsó, amikor kapcsolatáról kérdeztük. „Ettől még nem estem kétségbe, nem siettetek semmit. Nem látom értelmét csak azért beleugrani egy kapcsolatba, hogy legyen mellettem valaki” - tette hozzá az énekes, aki fél évvel azután, hogy szakított Papp Annamáriával, idilli kapcsolatával harsogta tele a sajtót.

„Volt már néhány kapcsolatom, így céltudatosabban tudok keresni magamnak” – mondta, majd amikor arra kértük, részletezze a fentieket, hosszas gondolkodásba kezdett, és a „nehéz lenne ezt összefoglalni” - válasszal hárította a kérdést, mik is a legnagyobb buktatók.

Inkább személyesen keres párt

Palcsó az internetes helyett a személyes ismerkedés híve. „Van néhány ismerősöm, akik ezeket alkalmazzák, de én nem. Szerintem egészen mást mutat az ember személyesen, mint amikor interneten ír. Bár azért a webkamerán keresztül is le lehet szűrni valamennyire, hogy milyen a másik” – bizonytalanodott el Palcsó.

Az énekes arról is beszámolt, sok előadóval ellentétben számtalan fellépése van, és még pihenni is jut ideje. Nyaralási terveiről elmondta, őt egy kung-fu-edzőtábor is legalább annyira kikapcsolja, mint egy tengerparti nyaralás. „Remekül eltereli a gondolataimat, másra nem nagyon tudok koncentrálni, mint, hogy izomlázam van, és, hogy egyfolytában fáj valamilyen testrészem”.