Jordan szinte ki se száll az ágyból legújabb szerzeményével, a ketrecharcos Alex Reiddel, mert "be akarja pótolni az elvesztegetett időt" - állítják az ismerősök. A pár ezért legfeljebb a szállodai medencéig moccan ki, a Sun pedig fotókon dokumentálta, hogy itt se tudnak leszakadni egymásról. Price válófélben lévő férje, Peter Andre ki van akadva ettől, és már csak a gyors válásban reménykedik: szerinte nem is a félmeztelen fotókkal van a legnagyobb probléma, hanem azzal, hogy Jordan hazaviszi új pasiját, és közös gyerekeik nem értik, miért alszik egy idegen férfi az apjuk helyén.

Jordan a folyamatban lévő válása ellenére – vagy éppen azért – legújabb pasijával ment nyaralni Spanyolországba. A The Sun képei alapján Katie Price félmeztelenül lazított a medenceparton, és láthatólag egyáltalán nem hiányolja férjét, Peter Andret: remekül elvan ketrecharcosként tevékenykedő több mint testőrével, Alex Reiddel.

A képsorozaton Jordan és Reid szállodájuk medencéjében látható, ahol remekül elvannak, csókolóznak és ölelkeznek, sőt Jordan még egy masszázsra is szakított időt. A modell csak néhány napja – heves tagadás után - ismerte el, hogy együtt jár a Detonátor néven elhíresült ketrecharcossal, a jelek szerint most már valóban nem is titkolják. A lap értesülései szerint egyelőre teljesen egymásba vannak feledkezve, azt sem tervezik, hogy bárhova is mennének a medencén és az ágyon kívül. A szállóba vasárnap érkeztek, azóta csupán egyszer hagyták el a szobájukat, akkor is csak a medencéig mentek, ahol a fotók készültek.

Csak a szex és a szex

„Katie azt mondta, a szexuális élete Reiddel nagyon vad, és most be akarja pótolni az elvesztegetett időt” – nyilatkozta egy ismerős. „Legszívesebben a szobájukban vannak, zárt ajtók mögött vagy a medencében. Olyanok, mint két részeg tinédzser” – tette hozzá. A mindent tudni vélő ismerősök szerint tökéletes párost alkotnak, mindketten a szex megszállottjai, nagyon szeretnek kísérletezni, és Jordan eleinte tulajdonképpen szexrabszolgaként tartotta Reidet.

Az együttjárás hírét először a férj, Peter Andre dobta be a köztudatba, Jordan csak ezután ismerte el, hogy Reid valóban nem csak biztonsági okokból jár fel szállodai szobájába. Ismerősei szerint azonban a kapcsolat jóval régebben kezdődött, a páros már egy éve flörtölget sms-ben, és nem meglepő, hogy egy medencében és ágyban kötöttek ki. "Mindenkivel azonnal 'járok', akivel csak közös fotón szereplek. De csak annyit tudok megerősíteni, hogy kizárólag Alex Reiddel találkozgatok, és senki mással. Nem találkoztunk vagy sms-eztünk, míg Pete-tel voltam, mert akkor még nem is ismertük egymást, csak az edzésen ismerkedtünk meg, a szakítás után. Egyelőre ennyit szeretnék mondani erről".

Price szerint az új kapcsolat egyelőre csak a szexről szól, és nem került szóba köztük a házasság. Igaz, a barátok szerint azért szívesen venné, ha Alex Reid meglepné egy eljegyzési gyűrűvel, de a férfi még nem áll készen erre.

Jordan férje már csak a gyors válásban reménykedik

Az ausztrál származású hamarosan-exférj, Peter Andre azért ki van akadva neje viselkedésén, és teljesen megdöbbent, mikor meglátta a képeket. A The Sunnak elmondta, nem is a meztelen fotókkal és a folyamatos lerészegedésekkel van a legnagyobb baja, hanem azzal, hogy felesége a gyerekeik közelébe engedi az új pasit. Reid - aki egyébként 2003-ban komoly drogügybe is keveredett - ugyanis egy ideje állandóan Price sussexi házában van, és Andre szerint ez nem tesz jót a három gyereküknek. A négyéves Junior, a kétéves Princess Tiaami és a Jordan korábbi kapcsolatából született hétéves Harvey a férfi szerint nehezen viseli a változásokat, a legjobban azonban kisebbik közös fiukat, Juniort viselte meg a helyzet. „Mit gondolhat, miért van egy idegen férfi a mami ágyában?” – kérdezte vádlón Andre, aki szerint itt lenne az ideje annak, hogy Jordan felelősségteljesen viselkedjen.

Persze a nevük elhallgatását kérő források nem csak Andre haragját értik meg, teljesen egyetértenek abban, hogy ezek a felvételek nem tesznek majd jót Price számára a gyermek-elhelyezési per során. Mindenesetre Peter Andre abban reménykedik, gyors és egyszerű lesz a válásuk, és persze a gyerekeket is szeretné maga mellett tudni.