Alex Reid máris hozzáfogott, hogy pénzre váltsa a Jordannel folytatott viszonya okozta újsütetű ismertségét: betör a filmiparba. Egyelőre még nem James Bond akar lenni, beéri egy pornófilmes karrierrel. Excsaja szerint a pasi nem szívbajos, okozhat még meglepetéseket Jordannek is.

Katie Price aktuális pasija, a ketrecharcos és biztonsági szakember Alex Reid szerepet kapott egy Killer Bitch (Gyilkos kurva) című pornófilmben, ami jövőre fog megjelenni - írja a News of the World. A történetben a női főszereplőnek meg kell ölnie 5 embert, hogy megmentse barátait és családját.

A lap az "igen erőszakos hardcore gengszterfilm valódi szexszel" meghatározásba süríti a film lényegét, és egy netre került jelenetre hivatkozik, amelyben Reid előbb fehérneműre vetkőzteti, majd fojtogatja és megerőszakolja a főhősnőt, aki - a NOTW által idézett egy forrás szerint - "végül azért még élvezi is a dolgot". Reid a jelenetben maga is pucérra vetkőzik, ismerősei szerint sose volt különösebben szégyellős.

Ezt exbarátnője, Marie Thornett is alátámasztotta a Sunday Mirrornak: "Mikor egy forró nyári napon a hátsókertben voltunk a családommal, Alex váratlanul azt kérte, forduljunk el. Mikor visszanéztünk, teljesen meztelen volt, és épp egy vödör vizet öntött magára". Természetesen a volt barátnő azt is elárulta, hogy Reid szexfüggő, és imádja a különféle többé-kevésbé perverz játékokat is. Jordan pár hete nem volt ennyire konkrét: ő csak annyit árult el, hogy éjjel-nappal dugnak Reiddel, mert van mit behoznia, és hogy természetesen Reid sokkal-sokkal jobb az ágyban, mint az exférj, Peter Andre bármikor is volt.

Habár új pasija pornóskarrierje feltehetőleg nem fog jó fényt vetni a modellre a válása miatt lassan esedékes gyermek-elhelyezési per kapcsán, ő mégis teljes mellszélességgel támogatja Reid új karrierjét. Indoklásként annyit mondott, hogy Reid filmbeli karaktere nem azonos a férfi valós énjével. Ügyvédje a Mirrornak pedig elmagyarázta, ez nem is pornó, hanem gengszterfilm, "a megerőszakolós jelenetet pedig kontextusából kiragadva tálalták a lapok".

Mindemellett Alex Reid exe, Marie Thornett nem nyilatkozott pozitívan volt pasijáról a Sunday Mirrornak: szerinte Reid egyszerűen a Jordannel járó ismertségre és az ebből kasszírozható pénzre játszik. "A hírnév és a vagyon az, amik hajtják. Régen összebújva néztük Katie és Peter Andre műsorát. Mindig azzal viccelt, hogy összejönne Katie-vel a pénzéért, majd visszajönne hozzám. Ez most már egyáltalán nem tűnik viccesnek" - emlékezett vissza a régi szép időkre a nő, aki egyébként tíz évet töltött se veled-se nélküled viszonyban Reiddel.