Csillagrendszer helyett ezúttal egy hatalmas pamacsot nyomtak Lady Gaga fejére, aki nemcsak dohányzik a V magazin őszi számában megjelenő képeken, de olyan barna, mint aki bennragadt a szoláriumban. Mellet ezúttal nem, csak tetoválást villantott.

Lady Gaga két hónappal ezelőtti, ugyancsak V magazinos vetkőzésekor reménykedtünk benne, az énekesnő egy ideig nem próbálja meg felülmúlni a csillagrendszeres öltözéket. Ehhez képest két hónap alatt ez már a második vetkőzése. A 23 éves énekesnő Mario Testino által készített képei ezúttal művészire sikerültek, már ha a háttérbe nyomott Lady Gaga-képet, az extrém öltözéket és a kamu barnaságot annak tekinthetjük.

A Daily Mailen leközölt fotókon Lady Gaga mindhárom képen nyitva tartja a száját, bár az nem derül ki egyértelműen, hogy ezzel művészi vagy erotikus hatást szeretne kölcsönözni fotóinak. Persze az énekesnő fotósainak nincs könnyű dolga: az énekesnő többek között ellőtte már az olyan extrém ötleteket, mint amilyen a tüzelő melltartó, a galaxis, a leragasztott mellbimbó vagy a csontváz. Így azonban a 23 éves Lady Gagának már nem igazán van mit takargatnia.

A sorozatba ezúttal némi retrohatást is sikerült becsempésznie a fotósnak, az énekesnő harmadik képén ugyanis épp a hetvenes években divatos cipőt visel a Daily Mail szerint. A perui születésű Testino többek között olyan magazinok számára készített már képeket, mint a Vogue, a Gucci, a Vanity Fair, és olyan neveket fotózott, mint Diana, Gisele Bündchen, Kate Moss vagy Madonna.