A modellt expasija és egyben legjobb barátja, Mario Sorrenti fotózta meztelenül a Purple magazin számára. Milla Jovovich-ról tíz év után készültek teljesen meztelen képek, elmondása szerint azért vállalta, mert Sorrentivel könnyű együtt dolgozni, mivel megbízik benne.

Milla Jovovich az esküvője időpontját körbetűzdelte erotikus képeinek megjelenésével. A lagzi előtt a Maxim számára készített fehérneműs sorozata jelent meg, utána pedig az expasija, Mario Sorrenti által készített felvételeken meztelenkedik a francia Purple magazinban.

A modellből lett színésznőt expasija fotózta, akivel 1995-től 1997-ig járt együtt, és azóta is barátok. Jovovich a magazinnak adott interjújában elmondta, a fotózás nagyon komfortos és intim volt, mivel különösen megbízik Mario Sorrentiben – igaz, arra nem tért ki, mindehhez mit szólt újdonsült férje, Paul Anderson, akitől másfél éves kislánya született.

Az interjú során az ukrán származású Jovovich felidézi karrierjét, mely 12 évesen indult, beszél a kapcsolatairól, a munkáiról és a meztelen fotózásról is. A modell elmondta, 10 éve nem vállalt ilyen fotózást, és azt is felidézte, fiatalabb korában nem volt ennyire megelégedve a saját testével.

„Ezek az első meztelen képek, amiket az elmúlt tíz évben csináltam, a házasságom, a gyerekem megszületése és ezek miatt” – nyilatkozta Jovovich. „Ez a dolog Marioval kedvező lehetőség volt számomra, hogy újra nőnek érezhessem magam, miután annyit dolgoztam, hogy ismét formába jöjjek. De ez nem úgy zajlott, hogy megcsinálok egy fotózást bárkivel. Nem, olyan valaki kellett, akiben megbízom, aki nem ítél el” – tette hozzá.

A lap ehavi számában egyébként Jovovich mellett Mihalik Enikő és John Lennon fia, Sean Lennon is feltűnik.