Katie Green elvesztette az állását az Ultimó fehérneműgyártónál, mert túl sokat meztelenkedett nyaralásai alatt. A fehérneműmodell nem érti, miért bántak el így vele, hiszen a cég korábbi reklámarcai sem voltak szentéletűek.

Katie Greenre akkor figyelt fel a világsajtó, amikor visszautasította a Wonderbra ajánlatát, hogy ő legyen a cég reklámarca, mert azt akarták, hogy ezért fogyjon le 13 kilót. A konkurens Ultimo ekkor gyorsan le is csapott a modellre, nekik tökéletesen megfelelt úgy, ahogy volt, a virágzónak induló kapcsolat viszont egy évig sem bírta: a legújabb hírek szerint az Ultimo kirakta Greent, mégpedig azzal az indokkal, hogy túl sokat vetkőzött. A modell ugyanis túl sokat volt topless nyaralásai alkalmával, és - ami az Ultimo szerint a legnagyobb probléma -, túl sokszor le is fotózták melltartó nélkül ilyenkor.

"Azt mondtam a csapatunknak, hogy soha többé ne dolgozzanak vele. Nem ezt a színvonalat várom el. Ő címlapfüggő, én meg egy világmárkát akarok itt működtetni, úgyhogy semmi kedvem az ilyen groupie-kért aggódni" - nyilatkozta a News of The Worldnek Michelle Mone, az Ultimo vezetője.

Az Ultimo modelljeinek ugyan valóban nem szabad meztelenkedniük, amíg a cég alkalmazásában állnak, de Green úgy érzi, ez csak kifogás, hiszen a cég korábban is alkalmazott már olyan modelleket, akiktől nem állt távol a meztelenkedés. Őt pedig csak kihasználták: "Úgy érzi, csak arra kellett, hogy odabökjenek vele egyet a Wonderbrának, aztán eldobták, mint egy zsák szemetet, amikor már nem volt rá szükségük. Az Ultimo korábban alkalmazott már olyan modelleket is, akik a Playboyban vetkőztek, mint Rachel Hunter vagy Katie Price, ezért úgy érzi, hogy az a néhány fotó, amin nyaralás közben meztelenkedik, a közelébe sem ér ennek" - mondta a Sunnak Green egyik barátnője.

Az Ultimo-nak is dolgozó Katie Price-nak, azaz Jordannek se volt jó hete, őt is a napokban rúgták ki. Jordan az egyik brit áruházlánc, az ASDA mellrák elleni figyelemfelkeltő akciójának volt az arca, de a cég nem tart rá többet igényt, miután Jordan a saját reality showjában arról panaszkodott, hogy a plasztikai műtétek csúnya hegeket hagytak a mellén. Az ASDA arra hivatkozik, úgy érzik, Jordan kijelentésével megsértette a mellrák következtében mell-eltávolításra és implantátumra kényszerült nőket, de a jelek szerint annyira azért talán mégsem: ettől még a Jordan tervezte fehérneműkollekciójukat továbbra is lehet majd kapni áruházaikban.