Megszüntették az eljárást szeptember elején az énekesnő forgalommal szemben vezetéses ügyével kapcsolatban, mivel a rendőrök nem tudták bebizonyítani, hogy valóban megtörtént az eset. Dér Heni mindenesetre a múlt héten azt nyilatkozta, a történet a legújabb klipjük reklámjának része.

A rendőrség szeptember elején megszüntette a Dér Heni ámokfutós sztorijával kapcsolatos nyomozást, mivel nem tudták bebizonyítani, hogy tényleg megtörtént-e - értesült a Velvet. A rendőrség szerint hiába mesélte el az énekesnő kalandos történetét, nem tudják megállapítani, mi is történt valójában. Igaz, azóta az énekesnő már azt nyilatkozta, az egész történet egy klipforgatáshoz kapcsolódik.

Dér Heni még május közepén a NévshowR forgatásán számolt be arról, hogy a forgalommal szemben autózva vezette le feszültségeit. Akkor a rendőrség hivatalból indított eljárást az ügyben. Mostanra azonban lezárták az ügyet, mivel a BRFK Kommunikációs Osztályának közleménye szerint nem láttak esélyt az eset felderítésére. „A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya 2009. szeptember 8-án a Be. 190.§ 1. bekezdés b. pontja alapján a nyomozást megszüntette, tekintettel arra, hogy a nyomozás adatai alapján nem állapítható meg bűncselekmény elkövetése, és az eljárás folytatásáról sem várható eredmény”.

Az ügyben kihallgatták Dér Henin kívül a NévshowR egész stábját, köztük Hajdú Pétert is, bekérték a műsor felvételeit, azonban nem őrizték meg az adásba be nem került felvételeket, így nem derült ki, hogy pontosan mit is mesélt Dér Heni. A Velvetnek az ügyről az énekesnő azonban nemrég elmondta, ez az ügy valójában az új lemezük és az ahhoz kapcsolódó klipjük reklámjának a része.