A fitneszbajnoknő első gyereke kedden délelőtt jött világra, egészségesen. A hivatalos sajtóközlemény szerint mindenki jól van.

Kedden, október 20-án délelőtt háromnegyed 11-kor megszületett Béres Alexandra kislánya, Panna. Sajtósa tájékoztatása szerint a fitneszbajnoknő és férje, Barna Krisztián első gyereke 3960 grammal, 60 centivel látta meg a napvilágot. A lombikprogrammal fogant kislány természetes úton született, édesapja végig velük volt a szülés alatt, a közlemény szerint mindenki jól van.

A fitneszbajnoknő és férje tizenkét éve házasok, de Béres sportkarrierje miatt csak az utóbbi években kezdték tervezgetni a gyerekvállalást. Béres Alexandra a terhesség bejelentésekor azt se titkolta el, hogy férje egy korábbi műtéte miatt csak többszöri próbálkozásra, mesterséges úton sikerült teherbe esnie.

A bonyolult kezdetek után azonban a várandósság időszaka már fáklyásmenet volt, Béres szerencsére nem parázta túl az állapotát: nyaralása alatt is sportolt, és szellemileg is jól kezelte a helyzetet, pocaklakózás helyett például albérlőnek hívta magzatát. Mint már az elején is nyilatkozta, biztos volt benne, hogy kislánya lesz, és igaza is lett, így szerencsére semmiképp sem lehet Kazimírnak elnevezni.