A kis híján USA-alelnökké vált konzervatív kormányzónő, Sarah Palin majdnem-veje, a hokijátékos Levi Johnston ugyan levetkőzött a Playgirlnek, de melegpornóban még százezer dollárért sem szerepelne. A filmet így kénytelenek hasonmással leforgatni, helyettesítője, a feltörekvő pornószínész azonban a hokijátékossal ellentétben legalább mindent megmutat majd. Johnstont egyébként nem zavarja, hogy rajonganak érte a melegek, míg Sarah Palin azon szomorkodik, hogy lányának egykori vőlegénye rossz útra tért, mert szerinte a Playgirlben pózolni már igenis az.

Sarah Palin egykori republikánus alelnökjelölt unokájának édesapja, Levi Johnston Playboy-fotóival megihlette a pornószakmát. Mivel azonban nem hajlandó ilyen filmszerepre, a majdnem-anyóshoz hasonlóan róla is pornóparódia készül. A Jet Set Productions Getting Levi's Johnson címmel kíván filmet készíteni a konzervatív környezetben felnőtt, de a középiskolás barátnőjét azért véletlenül teherbeejtő fiatalemberről, és ha már, akkor alaposan elrugaszkodnak a konzervatív értékrendtől, úgy tervezik, melegpornó lesz belőle.

Bristol Palin volt vőlegényét a Defamer információi szerint egy újoncnak számító pornószínész, az egynevű Casey alakítja majd, aki a Playgirl-fotókon nem bevállalós Johnstonnal ellentétben viszont nem fél megmutatni férfiasságát. Bár a hokis melegpornós kalandjai főleg férfiakkal zajlanak, azért természetesen kihagyhatatlan a volt anyósjelölt vendégszerepeltetése, és persze, hogy őt a Who's Nailin' Paylin már bevált főszereplője, Lisa Ann alakítja majd. Bár a forgatást még ezen a hétvégén lezavarják, Chris Steele, a Jet Set Productions főnöke szerint a végeredmény csak februárban vagy márciusban kerül a nézők elé. A film állítólag a "mi lett volna, ha" klisén alapulva meséli el a főszereplő remek karrierjét a hokizástól kezdve a Fleshbot pornóportál díján át a Vanity Flair és a Play Dude (nem létező) magazinok számára készült fotókig - írja a Defamer.

Nem zavarja, hogy kedvelik a melegek

A konzervatív államnak számító Alaszkában nevelkedett fiú a Playgirl magazinban feltűnt fotóknak köszönhetően nagy népszerűségre tett szert a melegek körében. A fiatalember Joy Behar műsorában tiszteletreméltó nyitottsággal és önbizalommal elmondta, nem igazán zavarja, hogy saját nemének képviselői is odavannak érte, hiszen így még több rajongója van, másrészt meg hát a homoszexuális férfiak is emberek – idézi a Huffington Post. Hozzátette, hogy szülővárosában, Wasillában ugyan soha nem találkozott melegekkel, de a promóciós körutak során már igen, nyilván innen a felismerés.

A műsorvezetőnő természetesen a hasonmás főszereplésével készülő melegpornóra is rákérdezett. „Nos, csináljanak, amit akarnak” – válaszolta Johnston, aki egyébként leszögezte, hogy semmi olyat nem tenne, amit később megbánhat,  így ezért is nem vesz részt ilyen dolgokban, és többek közt ezért nem mutatott meg mindent a Playgirl hasábjain sem.  Az egyik melegpornóval foglalkozó cég, a Corbin Fisher mindenesetre a képek megjelenése után megkereste őt, hogy nem lenne-e kedve együttműködni velük. Brian Dunlap, a Corbin Fisher egyik munkatársa szerint azonban Johnston emberei elutasították a felkérést, bár nem arra hivatkoztak, hogy ez ellentétben állna Johnston értékrendjével, hanem csak arra, hogy a felajánlott százezer dollár nem elég nekik egy kamera előtti maszturbálásért - írja az Advocate.

Ki az a Ricky Hollywood?

Sarah Palin persze egyáltalán nem örült annak, hogy unokájának édesapja meztelenkedik, és ezt többször is hangoztatta. Többek közt Oprah Winfrey műsorában is kifejtette, hogy szerinte a hokis ezzel akar bekerülni a pornószakmába – írja a MSNBC. „Nem tudom, hogy egy ilyen műsorban lehet-e beszélni olyan dolgokról, amiket [Johnston] mostanában mond vagy csinál. Abban sem vagyok biztos, hogy valóban Leviként hivatkozzak-e rá, mivel úgy hallottam, hogy mostanában Ricky Hollywoodként fut, és ha így van, nem beszélhetünk ebben az adásban ilyen dolgokról. Ez egyfajta feltörekvő pornós próbálkozás, igazán rettentően szomorú” – nyilatkozta Palin, aki a Playgirlben megjelent fotókra célzott ezzel, melyeken Johnston egy törölközővel takarja testének megfelelő pontjait.

„Megszakad a szívem, ha arra gondolok , hogy milyen utat választott magának” – tette hozzá Palin, aki azt is fontosnak tartotta kiemelni, hogy Johnston a rengeteg sajtótájékoztató és promóturné miatt mostanság bezzeg alig látja kisfiát.