A 23 éves színésznő a Muse magazin januári számában próbálja visszaadni a ’90-es évekbeli Kate Mosst, amiben segítségére volt egy Johnny Depp-utánzat és Madonna egyik táncosa. Lindsay Lohan a fotós bevallása szerint egy pillanatig sem érezte magát feszélyezve az édeshármas miatt, és hogy ennek mi is tanúi lehessünk, a képeket készítő Yu Tsaui egy rövid videót is összedobott. Végre van értelme a napok óta tartó hírverésnek: egy mellbimbó helyett több fedetlen testrészt is mutat a színésznő.

Fokozatosan szivárogtatta ki a Lindsay Lohan-fotókat a Muse magazin, amelynek januári számában Johnny Depp és Kate Moss négyéves románcát idézik fel a szereplők: Lohan, Petey Wright és Madonna egyik táncosa. Kezdetben csak egyetlen bimbóbillantós fotó és némi szabad fenékfelület, azt követően még több mellbimbó és még több szabad testrész került a nyilvánosság elé, mígnem a fotós, Yu Tsai összedobott belőle egy rövid videót, amin mindennek nevezhető Lohan, csak épp ártatlannak és visszafogottnak nem. De persze mint tudjuk, színésznő, szóval biztosan azért alakítja ennyire jól a züllött Kate Mosst.

Hitelesen hozta a drogos-piás karaktert

A Lindsay's private party címmel ellátott videó tanúsága szerint Lindsay Lohan teljes átéléssel játszotta a piás-drogos múlttal bíró, erősen dohányzó modellt, és az sem zavarta – vagy kivágták –, ha a Johnny Deppet alakító Petey Wright a nyakát nyalogatta, a melleire feküdt vagy épp kivillant a nyilvánosságra gyakran kikacsintó mellbimbója. A harmadik szereplő, Madonna háttértáncosa alig jelenik meg az erotikus videóban.Természetesen itt már Lohan is többet meztelenkedett, mint az először felbukkant fotókon, így az erotikus jelenetekkel átitatott videót akár egy vágykeltő softcore rövidfilmként is felfoghatjuk.

Nem kellett sokat játszania

A színésznőt 2007-ben letartóztatták ittas vezetés és drogbirtoklás miatt, amit Lohan minimális börtönbüntetéssel, tíz nap közmunkával, hároméves próbaidővel és egy tizennyolc hónapos oktatóprogramban való részvétellel úszott meg. A 23 éves színésznőnek nemrég emiatt az ügy miatt újra meg kellett jelennie a bíróságon, amiért nem vett részt a kötelező foglalkozásokon, és az is előfordult, hogy a próbaidő alatt ivott és drogozott. A bíróság úgy döntött, rehab helyett adnak még egy év próbaidőt a színésznőnek, amivel Lohan apja, Michael Lohan nem értett egyet. "A legkevesebb, amit tenniük kellett volna, hogy csináltatnak vele egy drogtesztet az ajtóban" - mondta.

A koncepciót egyébként a fotós, Yu Tsai találta ki, ahogyan azt is, vonjanak be a sorozatba még egy női szereplőt, ami a magát biszexnek valló Lohannek nem okozott különösebb problémát. „Mindig is elbűvölt Johnny Depp és Kate Moss, és amikor megkértem Lindsay-t, hogy csinálja meg a fotózást, lecsapott a lehetőségre. Szexinek kellett lennie, és a kilencvenes évek Kate-jét kellett megformálnia. Amikor javasoltam, hogy hívjunk még egy lányt, Lindsay szólt Sofiának, aki a barátja és Madonna táncosa” – mondta a New York Postnak korábban Yu Tsai, aki arról már nem számolt be a lapnak, miért tartotta fontosnak, hogy egy heteroszexuális kapcsolatba behúzzon egy harmadik szereplőt.

A Muse magazin 18 oldalban gyönyörködteti majd a januári lapszámot megvásárló olvasókat, akik nemcsak színesben, de fekete-fehérben is megtekinthetik a szeplőhintett Lindsay Lohant és partnereit, akik leginkább kiegészítőként szolgálnak. A képeken Lohan csak a mellbimbóját villantotta meg, amit a Muse címlapján a Lindsay Exposed (Lindsay leleplezve) felirat takar. Yu Tsai szerint Lohan egyébként rettentő intelligensen viszonyult a fotózáshoz, ezért sem problémázott a meztelenkedésen.

„Sosem beszéltünk a határok feszegetéséről. Teljesen elégedett volt a meztelenséggel, amíg az a művészi integritást szolgálta. Ha látszik a mellbimbója, az csak a pillanat hevében történt. Kate Moss szerepét játssza: egy buliban vagy, a pasival, akit nagyon szeretsz, meg egy másik lánnyal.” Az újabban ismét férfiakkal ismerkedő Lindsay Lohan sokadik alkalommal húzza magára más bőrét: korábban többször is fotózták Marilyn Monroe-ként, míg idén a Galmour magazin arra kérte fel, formálja meg a fiatal Madonnát, amit Lohan örömmel vállalt.