Úgy tűnik, hogy a lantművész választottja még nem szokta meg a nyilvánosságot, de egy szünetekkel teletűzdelt interjúból így is kiderült, hogy szerinte Benkő Dániel nagyon jó az ágyban, ő pedig nem egy féltékeny típus. Igaz, abban mintha nem értenének egyet, hogy csókolózás közben be kell csukni a szemet vagy sem, ahogy abban sem, hogy milyen fontos szerepet játszott életükben a másik döntős, Horváth Edit.

Akárhol is tart most kapcsolatuk, Benkő Dániel és választottja, Kovács Andrea a lantművész új lemezének dedikálásán együtt jelent meg, és sok hatásszünettel megtűzdelve válaszoltak a Tabu Tv riporterének kérdéseire. Legelőször az derült ki az RTL Klub vadonatúj álompárjáról, hogy míg Kovács Andrea nem szereti kinyitni a szemét csókolózás közben, Benkő szereti látni, hogyan csillognak partnernője szemei. Hozzátette, hogy a csók az csók, attól függetlenül, hogy ki hogyan szereti.

És hogy miért pont rá esett a választása? "Semmi jó tulajdonságot nem tudok elmondani az Andreáról, sőt rossz tulajdonságot sem. Villant a szeme, és belém döfte a nagy kést” – nyilatkozta Benkő. A távolság egyébként nem jelent problémát számukra, hiszen a Pozsonyban élő Kovács Andrea három-négy óra alatt Benkő Dániel mellett tud lenni, aki úgy véli, hogy ha érzelmileg együtt vannak, akkor a kilométerek nem számítanak.

A magát álompárnak tituláló duó szerint a televízióban látott, fingpertuba torkollott szexjelenet természetesen valós volt, és Benkő fontosnak tartotta leszögezni, hogy valójában a pozsonyi versenyző csábította el őt, és nem fordítva történt. Az interjúk adásában láthatóan még kissé gyakorlatlan kamunej szerint egyébként Benkő jó az ágyban. Ennek kapcsán a lantművész kifejtette, hogy a szex valójában egy közös kaland, így nem igazán lehet megmondani, hogy az egyik vagy a másik fél jó.

Ami a feleségkereső műsor másik döntősét, Horváth Editet illeti, a lantművész állítólag már nem sok mindenre emlékszik, csupán arra, hogy aranyos és helyes, valamint ő is része volt az életüknek. A győztes Kovács Andrea pedig leszögezte, hogy ő valójában nem egy féltékeny típus, ami Benkő Dániel szerint nem feltétlenül biztos. Az utolsó pillanatban kikosarazott asszonyról egyébként még fogunk hallani, hiszen közvetlenül a kamuesküvő után már felhívást intézett a vállalkozó szellemű férfiak felé, miszerint szeretné megtalálni párját egy hasonló műsor keretében.