A Benkő feleséget keres című trash-reality győztese, Kovács Andrea örülne, ha a műsoron kívül is lenne valami közte és Benkő között, aki abszolút a zsánere. A döntést viszont teljesen az egykori zenész kezébe adja. A kamu-ara - aki állítása szerint önmagát adta a műsorban - már vissza is vonult Szlovákiába, és még akkor sem szeretne címlapszereplővé válni, ha esetleg tényleg Benkő Dániel felesége lenne belőle.

"Nem sejtettem, hogy nyerhetek. Dániel mindenkinek adott esélyt arra, hogy megismerje, ezért nem kellett és nem is lehetett taktikázni" – mondta a Velvetnek Kovács Andrea, a Benkő feleséget keres című műsor győztese, aki a trash-reality forgatókönyve alapján az egykori lantművész feleségévé vált.

Ez persze egyáltalán nincs így, hiszen a forgatások alatt a valóság szele maximum akkor csaphatta meg az asszonyt, amikor egy bélgázokkal teli éjszakát együtt töltött Benkővel, de Kovács elmondása szerint legalább arra lehetősége nyílt, hogy találkozgasson az egykori lantművésszel. Aztán, hogy az úgynevezett reunion miatt vagy sem, de állítja, hogy úgy érzi, az ő részéről nem is lenne akadálya a kapcsolatnak. Hiszen Benkő Dániel a zsánere. "Az egész személyisége tetszik, mint férfi. Engem semmi sem taszított rajta. Dániel vagány, fiatalos, természetes és nagyon okos" – mondta Kovács Andrea, hozzátéve, már az előző párja is idősebb volt nála, így nem zavarja a közte és Benkő között lévő nagyjából harminc évnyi korkülönbség.

Lelkendezve számolt be arról is, hogy mennyire boldog, hogy megismerhette Benkőt, aki már a műsor előtt is tetszett neki, mert sokat tanult tőle. Például azt, hogy legyen egykedvűen derűs, vagyis fogadja boldogan az élet minden pillanatát, ne bosszankodjon. "Örülök minden egyes pillanatnak, amit vele töltök" – mondta a Benkővel töltött időről Kovács Andrea.

Benkő pillanatnyi választottja úgy véli, hogy őszintén tudott viselkedni a műsorban, ráadásul az első két hétben nagyjából semmit sem csinált, úgyhogy minden jól sikerült, nem kellett megjátszania semmit sem. Ennek némiképp ellentmondott Kovács anyjának nyilatkozata, miszerint nem hisz abban, hogy lánya érzelmei valósak, és kétli, hogy Andrea szerelmes lenne Benkőbe. A versenyző színészi tehetségét is nem egy egyszer megvillantotta, hiszen emlékezzünk csak arra az ominózus felvételre, amikor a szexjelenet után szemrebbenés nélkül a kamerába mondta, hogy mindössze "meghitt, intim beszélgetést" folytattak. Mindezek ellenére úgy vélekedik, ha a műsoron kívül adódott volna lehetőség, hogy megismerje Benkő Dánielt, akkor is hasonló módszerekkel próbált volna meg közelebbi kapcsolatba kerülni vele.

Kovács egyelőre örül a győzelemnek, de nem bánná, ha folytatódna valami közte és Benkő között. "Most boldog vagyok, hogy nyertem. Dánielt nem akarom semmire sem kényszeríteni. Nem az a férfi, aki percenként mondja a nőnek, hogy szeretlek. Ő tudja, hogy mit akar" – mondta. A show győztese a felvételek után visszaköltözött Szlovákiába, és akkor sem szeretne címlapszereplővé válni, ha esetleg komoly kapcsolat alakulna ki közte és Benkő Dániel között. Nem vágyik a hírnévre, de Benkőt sem szeretné zavarni a celebeskedésben.