A megasztáros testvérpár fiatalabbik tagja épp olyan gyakran váltogatja frizuráját, mint az időjárás megbízhatatlanságával is versengő Rihanna. Gáspár Laci a komolyságra pályázva vágatta le a haját, míg Labancz Lillát nem érdekelte, hogy a barna festéktől okosabbnak fogják-e hinni. Nem olyan rég történt, hogy István Dániel, az RTL Klub bájolgó műsorvezetője beletiport az egykori Barátok közt-szereplő Deutsch Anita lelkébe. És hogy miért? Naná, hogy a haja miatt. Szavazzák meg, melyikük döntött a legrosszabbul, amikor úgy határozott, változtat a frizuráján. 1-es a legrosszabb, 10-es a legjobb módosítás.

1. Dobó Kata

Amióta Dobó Kata neve feltűnt a celebégen, azóta a hosszú, vörös frizurájával azonosítjuk. Valószínűleg azért alakult ez így, mert sohasem rohant a fodrászhoz valami újat, extrémet csináltatni, egészen mostanáig: nemrég ugyanis levágatta és - egy rövid időre - begöndöríttette a haját. Erre sem puszta szeszélyből vette rá magát, egy filmszerep kedvéért csinálta, amiért lássuk be, nem nagy áldozat egy hajvágás - fogyni és hízni sokkal nehezebb. Dobó Kata egyébként 14 éves koráig fiúsan rövid frizurát hordott, akkor kezdte el megnöveszteni a haját, amikor modellként lépett kifutóra.

 

hajas1

2. Tóth Gabi

Korábban már összeszedtük, hogyan próbál a magyar celebsereg dobogós hajváltója Rihannává és Pinkké érni, olvasóink pedig le is vonták a konklúziót: jobban tenné, ha más hírességek utánzása helyett inkább a saját egyéniségét keresné meg. Tóth Gabi utolsó akciójával mindössze annyit ért el, hogy egyébként sem hosszú haját nagyon vissza kellett vágni, ugyanis az énekesnő türelmetlen volt, nem hagyta, hogy fodrásza szakaszosan szőkítse a haját, ami a gyors leszívástól megroncsolódott. Az eredmény ezúttal anettkás lett.

 

hajas2

3. Gáspár Laci

Megunta korábbi stílusát, ezért nemcsak fogyókúrázni kezdett és stylistot fogadott, de a haját is levágatta az ugyancsak exmegasztáros Gáspár Laci. Mint korábban elmondta, változtatásának semmi különösebb oka nem volt azon kívül, hogy megunta addigi imidzsét, de persze az is lehet, hogy így igyekszik levetkőzni a rosszfiú-stílust, amibe belefért a hisztizés a forgatáson, a későbbi megasztáros versenyzők kiosztása, és a verekedés is. Az új haj óta csend van.

 

hajas3

4. Deutsch Anita

Alig telt el néhány hónap, amióta az RTL Klub édelgő műsorvezetője, István Dániel egy - szándékos vagy akaratlan - beszólással beletiport a várandós Deutsch Anita lelkébe. A műsorvezető ugyanis a riport alatt a nézők füle hallatára feltette a kérdés: minek szül egy férfi? A színésznő erre csak annyit mondott a Velvetnek, hogy nem kívánja minősíteni István szavait, döntse el mindenki, hogy kire nézve tartja kínosnak ezt az esetet. Deutsch Anita márciusban vágatta le a haját, de a pletykákkal ellentétben nem azért, mert a munkában és a magánéletében is nehéz időszakon ment keresztül, hanem, mert már nem kell eleget tennie a karaterével szemben támasztott elvárásoknak, az általa megformált Szilágyi Andreának ugyanis csak és kizárólag hosszú haja lehetett.

 

hajas

5. Tornóczky Anita

Medgyessy Péter nevelt lánya novemberben szabadult meg a hosszú hajtól, amire utoljára 15 évvel ezelőtt, 15 éves korában vette rá magát. Az asszonyságot még csak rövid ideje próbálgató Tornóczky Londonban élő fodrászának hazatérési időpontjához időzítette a hajvágást, aminek eredményével nemcsak ő, de férje is elégedett - tudatta novemberben a Blikk. Ebből is látszik, hogy Tornóczky Anitának nem mindegy, ki nyúl a hajához. A vágásra egyébként egy másik fodrászismerőse is elkísérte, hogy elsajátítsa a Londonban élő fodrász által alkalmazott technikát.

 

hajas6

6. Fekete László

Felvetődhet olvasóinkban a kérdés, mégis hogyan kerül a listába a mindig rövid hajjal élő erősember, Fekete László, aki annyi sok munkát kipróbált már, hogy semmiképpen sem fogjuk megélhetési celebként definiálni. Nos, a válasz egyszerű: Fekete áprilisban megszabadult 44 centiméteres, csodaerővel bíró hátulsó (ezért nem is látszik - a szerz.) Kozsó-tincsétől, amit neje vágott le a TV2 MrésMrs című műsorában. A 21 évig növesztett hajtincsnek nincs ára, az erősember még hétmillió forintért sem válna meg tőle - mondta júniusban a Blikknek, majd arról is megbizonyosodhattunk, kevesen szeretik annyira élettelen tincseiket, mint ő, aki jó éjszakát kíván, sőt még becézgeti is a csodaerőt hordozó hajat.

mti 03

7. Labancz Lilla

Végül, de nem utolsó sorban megemlítjük az FHM legszebbjét, Labancz Lillát, aki az Álom.net katasztrófaprodukció óta bebarnult, de ettől még nem kell komolyan venni. A frizuraváltásnak nem volt különösebb oka, csak annyi, hogy épp a sötétebb hajszínhez volt kedve. És bár azt gondolhatnánk, hogy a szőke nős viccek és az előítéletek zavarták, erre is rácáfolt, mert mint mondta, szeretett a negatív megközelítésekkel élni, cseppet sem zavarták, de barnán azért mégiscsak jobban tetszik magának.

 

hajas7