Nem tartja magát álompárnak Ördög Nóra és Nánási Pál - többek között ez derült ki a juj.hu legfrissebb videós anyagából. A műsorvezető és a fotós magánéletéről azonban nagyjából ennyi esett szó, annál több viszont a szakmai dolgokról. Nánásiról kiderült, hogy bár szinte már mindenkit fotózott, még mindig érzi a kihívást - Ördög Nórának pedig álmában is a munkán kattog az agya.

Álompárnak titulálta a juj.hu riportere Ördög Nórát és Nánási Pált a Playboy buliján, aminek keretén belül egy saját kiadású naptárt ünnepeltek a vendégek. A definíción mindketten csodálkoztak és nevetgéltek, végül a műsorvezető kifejtette, hogy az eseményen ő most egy büszke fotóspárként van jelen. „Örülök, hogy ő sikeres és itt lehet” – húzta ki magát pasija mellett, akivel két éve, egy munkakapcsolat révén estek egymásba.

A videós anyagból kiderült, hogy a régebben csak a verbális intimitásban hívő fotós Zalatnay Saroltán kívül már mindegyik jelen lévő playmate-tel dolgozott már együtt, és hosszú évek óta ismeri őket. Ennek ellenére még mindig talál a szakmájában kihívást: „A kihívás az, hogy valami újat mindig ki kell találni. Nyilvánvalóan, mivel nem ma kezdtem, nem jelent problémát egy újabb embert szépen megjeleníteni, de azt, hogy mindig valamilyen fajta új divatot vagy új hangulatot hozni, az nehéz. Ebben ez a küzdelem. Az emberi kommunikáció az nem nehéz” – magyarázta Nánási.

Ezek után Ördög Nóra került a figyelem középpontjába, akit a riporter arról faggatott, hogy mennyire volt érezhető az RTL Klubon futó Csillag születik népszerűsége. „Nem nagyon tudtam olyan társaságba menni, ahol ez nem volt téma, úgyhogy azt hiszem, hogy a bőrünkön éreztük, hogy ez tényleg nagyon népszerű, aztán hétfőként meg jött a nézettségi görbe, ami egyértelműen bizonyíték volt arra, hogy nagyon sokan látták” – mesélte a tehetségkutató verseny egykori műsorvezetője. „Ha óraszámra vagy kíváncsi, összeszámolhatatlan, és ide számolhatom azt is, amikor otthon, álmomban ezen kattogok, és nem csak én, hanem az összes kollegám, hogy minden rendben legyen és mit hogyan csináljunk. Kezdve onnantól, hogy a műsor ősszel került képernyőre, de mi már tavasz óta ezen dolgozunk.”

Szóba került az X-Faktor is, aminek műsor licenszét megvette a csatorna, így szeptember közepétől újabb tehetségesnek ítélt celeb-jelöltek kerülnek majd a képernyőre. Az újabb tehetségkutató verseny megosztja a közvéleményt – például Tóth Vera szerint is túl sok már a jóból –, a műsorvezető viszont úgy gondolja, akiben megvan az a bizonyos x-factor, amit mi majd keresni fognak, az megtalálja az megtalálja a helyét majd ezen a pályán. „Ezt nyilván a közönség dönti el, és azt gondolom, hogy törekedtünk arra, hogy úgy próbáljuk egyengetni akár a kiscsillagok, vagy a leendő x-factorok útját, hogy a jövőjük is biztosítva legyen. Olyan embereket is igyekeztünk a casting során a zsűritagok elé engedni, akik várhatóan a felszínen tudnak maradni és tudnak élni a lehetőséggel később is.”