Az énekesnő nemcsak klipet forgatott, de könyvet is írt a lányával közösen, amiből állítólag kiderül, hogyha elég bátor lett volna, ma nagyon nagy családja lenne.

Zalatnay Sarolta a Tabu Tv-nek mesélt arról – ki tudja, hol –, hogy milyen volt régen az élet. „Anno amikor a szakmát kezdtem, kevesebben voltunk, egész más pénzek és dolgok voltak. Ötven és száz forintos gázsik kaptunk. Minden koncert után eljártunk sörözőkbe kajálni.” Az énekesnő, és az úgy tűnik, már az örökös rekorderként elkönyvelhető Playboy címlaplány, azt is hozzátette, a Táncdalfesztiválról villamossal ment haza, és ezt mindenki tudta, meg is telt az a járat.

Zalatnay a nosztalgiázásban annyira elmerült, hogy sikerült azt is kifejtenie, ha tehette volna, akkor ma hat-nyolc gyerek ülne az asztalánál, hiszen minden szerelmének szült volna legalább egy gyereket. „Írtunk a lányommal egy könyvet közösen, remélem, hogy sok minden elő kerül majd belőle. Amit leírtam, az az, hogy én akkor lettem volna boldog, ha nagyon nagy családom van, és most ha visszanézek, akkor olyan klassz párjaim, szerelmeim és férjeim voltak, hogy ha csak mindenhonnan egy gyerekem lett volna, akkor most baromi jó lenne.” Hogy miről szól a könyv, az nem derült, viszont azt megtudhattuk, éppen a napokban egy klipet forgatott, ami többek közt arra is hivatott, hogy több generációt összekössön.