horoszkóp

Benkő Dániel éjjel-nappal dug kamuarájával

2010.02.11. 13:27
A médiabohóccá lett lantművész továbbra is azt hajtja, hogy kamuarája, a trash-realityn elnyert Kovács Andrea személyében megtalálta az igazit, mégis félredugott az első adandó alkalommal. Ezúttal a Tabu TV-nek áradozott asszonyáról, akiben állítása szerint megtalálta az ezerféleséget, ráadásul reggeltől estig szexelnek.

„Ezer nőt lehet hajtani, de az ember, a férfi életében el kell jöjjön a pillanat, amikor egy nőben is meg kell, hogy találja az ezerféleséget” – mondta Benkő Dániel a Tabu TV riporterének, majd megjegyezte, úgy érzi, nála eljött ez a pillanat. Az önmagát alácsúsztató lantművész históriája kamunejével, Kovács Andreával még 2009-ben kezdődött, amikor feleségének választotta a nőt, akit előtte már megujjazott. Azóta kaptunk már hírt bőven a szexuális életükről és a követelőző majdnem-apósról is, de persze a kirúgott feleségjelöltekről szóló információk sem maradtak el, valahogy mégis fent kell maradni az álfelszínen.

"Dugunk ezerrel"

A többek által minőségi alapon szétválasztott szex és szeretkezés definíció Benkőnél új értelmet kapott – derült ki a Tabu TV riportjából. „A szeretkezés része a szex. A szeretkezés a mi esetünkben úgy történik, hogy minden porcikánk részt vesz benne. Mondom: 'Andikám, taníts már meg engem baszni'. 'Ó, tudsz te már.' Jó, hát tudok” - poénkodta el a válaszadást a faszharcos. Hozzátette: „Amikor együtt vagyunk, akkor reggeltől estig ölelésben vagyunk, úgy is mondhatnám, hogy dugunk ezerrel, megállás nélkül.”

Benkő úgy véli, sokkal jobb, ha nem az orgazmusra törekszünk, hanem megpróbáljuk élvezni a szexet. „El akar élvezni, ki akar spriccelni, szét akar durrani. Az a halál. [...] Ha arra törekszel, hogy 'jaj, már jussunk a végére', mert türelmetlen vagy, akkor jön egy apatikus helyzet utána, egy hullámvölgy, pedig a hullámot fent lehet tartani egyfolytában.” Benkő úgy véli, a hullám fenntartására azért van szükség, mert akkor nincs az, hogy „az egyik pillanatban imádom az imádott nőnek minden porcikáját, a segge lukától kezdve minden, a feje búbjáig, az ujja hegyéig, és a következő pillanatban azért, mert szétspiccelem magam, már jobban érdekel a pofa sör vagy a vörösbor.”