Az egyik legkeresettebb topmodell a lap márciusi címlaplányaként a mostanság annyira eredeti fétisszexes fotósorozattal domborít: kötél a nyakon és szexrabszolga-ruhák.

A manapság egyik legkeresettebb modellnek számító Lara Stone-t vetkőztette le az Interview magazin, akiknek a divattervező Marc Jacobs készített interjút a Mert Alas-Marc Pigott fotósok készítette sorozat mellé. A fotók nagy részén Stone mindössze néhány pántot visel – pár másikon pedig egy testszínű, latexgumi fűzőnek tűnő darabot –, és leginkább egy fétisszexparti alanyának – esetleg kellékének – tűnik, bár sok újat már nem nagyon tud mutatni.

A rendhagyó interjúból a divattervezőről legalább annyi minden derül ki, mint az interjúalanyról, mert Jacobs szinte minden közléshez boldogan hozzáfűzi, mennyire egyetért, igen, ő is úgy érzi, vagy legalább hogy melyik közös ismerősükkel futott össze melyik szórakozóhelyen a közelmúltban. Az anyagnak ennek ellenére valahogy mégiscsak sikerül az interjúalanyt helyeznie középpontba, szóval azért megtudhatjuk például, hogy a holland születésű modell 16 évesen már javában dolgozott, befutnia azonban csak 22 éves korában sikerült. 2002-ben ügynökséget váltott, az Elite Modelstől átszerződött az IMG-hez, náluk fedezte fel a Givenchy tervezője, Riccardo Tisci, aki kiválasztotta egyik bemutatójukhoz..

Stone azóta egy rakás kampány arca volt már, a francia Vogue szentelt neki egy teljes számot, 2009-ben elment rehabra, januárban pedig eljegyezte őt a Little Britain-tévésorozatból ismert David Walliams, akivel tavaly májusban ismerkedtek össze.

Az interjúból az is kiderül, hogy a hollandiai kisvárosban, holland apától és angol anyától született Stone-t 13 évesen, a párizsi metrón fedezték fel, és hogy bár azóta a legnagyobb nevek egyike, nem tekinti magát hírességnek: "Én csak teszem, ami a dolgom". Mint mondja, fotózásokon jobban szeret férfi fotósokkal dolgozni, mert hülyét kap attól, ahogy a nők – kevés kivétellel – folyamatosan variálnak: "Mindig ez a 'most próbáljuk ki így' meg 'most nézzük inkább azt' megy, mintha nem tudnák, mit akarnak, én meg már azt érzem, hogy 'Az ég szerelmére, döntsd már el, te nő...!'"

Stone elárulja azt is, hogy a munkájában a magassarkú cipőket utálja a legjobban, és ezzel a véleményével biztosan nincs egyedül, legalább Agyness Deyn valószínűleg mélységesen egyetért vele ebben. A másik, amit utál, a rengeteg repülés, ettől ugyanis kifejezetten fél, de így legalább kénytelen legyőzni.

Magánéletében egyébként Lara Stone egyáltalán nem olyan, mint amilyennek a külvilág képzelné: "Valójában rendkívül félénk vagyok, de mindenki egy ilyen dühös, szexi valakinek hisz... vagy Isten tudja, milyennek.Aztán meg ott vagyok előttük izgulva, irulva-pirulva, dadogósan, meg minden. Szóval semmiképp sem az a személy vagyok, akit a képeken láthatnak, azokon olyasvalaki vagyok, aki valójában nem".

Stone érintőlegesen a rehabról is beszél: mint mondja, akkor döntött úgy, hogy ideje valami kontrollt gyakorolni ivási szokásai felett, amikor már remegve ébredt, Bloody Mary volt a reggelije, és a táskájában is mindig volt dugipia. Végül a a neten kinézett magának egy szimpatikus klinikát Dél-Afrikában, és egy hónapot töltött ott: "Nagyon nehéz volt, sok sírással és rengeteg lelkizéssel. De amikor ezen túllendültem, már csodálatos élmény volt. Életem legjobb döntése, hogy megléptem, nagyon büszke vagyok rá".

Mint bevallja, azóta se iszik, köszöni, jól elvan nélküle, úgyhogy már csak a cigaretta- és csokoládéfüggése maradt. A modell azt is elárulta, hogy vőlegénye – aki természetesen elképesztő és csodálatos, és talpig úriember, bár néha kicsit undok,"de jó értelemben véve" – humorával vette le lábáról, és hogy Stone hűséges marad egykori felfedezőjéhez: Riccardo Tiscit kérte fel az esküvői ruhájának megtervezésére.