Az újrainduló Győzike show a médiától visszavonult Gáspár família életét mutatja be a közönségnek, így többek között annak is szemtanúi lehetünk majd, amint a családfő koporsót árul, vagy ahogyan Gáspár Bea sminkesként próbálja ki magát. A showmanből civillé lett Gáspár Győző állítja, nem az anyagiak miatt vállalta el az RTL Klub felkérését, de a konkrét indokot nem árulta el.

Gáspár Győző 2009 júliusában bejelentette, hogy családjával együtt kivonul a celebvilágból, hagyják békén őket a nyilatkozatokkal. Ezután a showman koporsóárusításba fogott, asszonya pedig egy zöldségboltban segített ki mindaddig, amíg civil életének első lépcsőfokaként el nem sajátította a sminkes szakma csínját-bínját. Az utcai kirabláson túl élték normális, ám cseppet sem médiamentes életüket, hiszen ha nem is minden héten, de legalább havonta egyszer felbukkantak az újságok hasábjain DNS-örökítési vagy óvodanyitási terveikkel.

Ez a Győzike show más lesz

Bár korábban Gáspár kategorikusan kijelentette, unja már, hogy mindenfélét írnak róluk a lapok, elvállalta az RTL Klub felkérését, melynek köszönhetően áprilisban újra a képernyőre kerül a Győzike show. A csatorna sajtóközleménye szerint ez a reality-komédia persze más lesz, mert „új – a csillogástól, a celebléttől távoli – életükbe enged betekintést”, hiszen „a családapa szakított a Romantic együttessel, nem haknizza már körbe az országot, helyette koporsókereskedelemből él. Bea, vagy ahogy egy ország megismerte, Bea asszony kitanulta a sminkes szakmát, Evelin egy kéttannyelvű gimnázium tanulója, sőt már Virág is beült az iskolapadba” – olvasható a közleményben.

Nem a pénz miatt vállalta

A Gáspár család feje a Velvetnek elmondta, nem az anyagiak miatt döntött úgy, hogy újra képernyőre teszi családját, de amikor a konkrét okokról kérdeztük, csak ennyit válaszolt: „ezt most hadd ne mondjam meg a kedves olvasóknak, teljesen más volt itt”. A polgári életet folytató showman nem érzi becsapásnak júliusi, visszavonulással kapcsolatos nyilatkozatát, ugyanis állítja, akkor tényleg úgy gondolták, hogy kivonulnak a celebvilágból, de az RTL Klub ajánlatát nem szerette volna visszautasítani.

Mint minden Győzike show előtt, ezúttal is családjával közösen döntötte el, vállalják a forgatást, amely paradox módon civil életükre fókuszál. „Egy éve ezt csináljuk. Az, hogy az újságok összevissza írtak dolgokat, az az ő dolguk. Ezt csináljuk már egy éve” – felelte Gáspár Győző arra a kérdésünkre, mit gondol, mennyire lesz hiteles a nézők szemében az ő koporsóárusítása vagy felesége sminkelése.

Nem érdekli, mit írnak róla

Miután vélhetően Gáspár Győző koporsóárusító üzlete is szerepelni fog a képernyőn, ezért nagy a valószínűsége annak, hogy a showman bevétele alaposan megugrik a műsor alatt/után, bár ő állítja, ez nem érdekli. „Nem érdekel minket, hogy meg fog-e nőni a forgalom vagy sem. Egyébként biztosan meg fog nőni, ha látják.” Bár Gáspár Győző azért hátrált ki júliusban a rivaldafényből, mert elege lett a családjáról szóló újságcikkekből , most nem érdekli, mit írnak róluk, mert nem tud vele mit csinálni.

A civillé visszavedlett showmantől azt is megtudtuk, nem szakított végleg a Romanticcal, mindössze annyiról van szó, hogy visszaesett a haknik száma. „Megyünk, ha van felkérésünk, de senkinek nem megy a haknipiac. A Romantic létezik, van, de nem megy a haknipiac, én perpillanat mindent a koporsóban látok, hiszen hála a jó Istennek, összejött” – mondta a Velvetnek.