Lehet, hogy a 23 éves színésznő már maga mögött tudja a féktelen bulikat, de ez nem jelenti azt, hogy ne játszaná el szívesen a feslett nőt pár fénykép kedvéért. A 2010-es Pirelli naptár fotósában, Terry Richardsonban megtalálta ehhez a megfelelő partnert, és a Jézus Krisztust idéző címlapfotó mellett több merész képet is készítettek a Purple magazin számára. Az egyiken például Lohan csupasz fenékkel pucsít, míg egy másikon beint a kamerának.

Pár héttel ezelőtt nyilvánosságra került a Purple magazin legújabb címlapja, amin Lindsay Lohan Jézus Krisztusként pózol, a legfőbb villantásügyi blog, az Egotastic pedig most közkinccsé tette az egész sorozatot, amit a botrányfotósnak titulált Terry Richardson készített az ifjú hírességről a francia kiadvány számára. Természetesen egyik kép sem a visszafogottság jegyében készült; a 23 éves híresség ugyanis glamour modelleket megszégyenítő módon csücsörít, pucsít, húzza fel a ruháját, vagy tolja le a bugyiját, és az egyik felvételen még be is mutat a kamerának. A fotók egyikén pedig maga az alkotó, Richardson is megjelenik, épp belecsókolni készül a színésznő nyakába.

A képek láttán egyértelmű, hogy sem az alkotó, sem a modell számára nem ez volt az első eset, hogy ilyen vagy ehhez hasonló fotósorozatot kellett készíteniük. Terry Richardson - aki nemrégiben taréjt nyírt Jared Letónak - jegyzi például a 2010-es Pirelli naptárban látható képeket, amiken többek közt Mihalik Enikő is szerepel. Sőt, vetkőzött már neki Marilyn Manson régi/új barátnője, Evan Rachel Wood is. Bár annak a fotósorozatnak minden egyes képe a GQ magazinnak készült, a pikánsabb darabok végül nem kerültek be a lapba, úgyhogy végül a brit i-D csapott le a cenzúrázott felvételekre.

A korábban már Marilyn Monroe- és Madonna alakjában is vetkőző Lohan pár hónapja a Muse magazin számára fetrengett egy ágyban Petey Wrighttal. Persze ez sem öncélú meztelenkedés volt, állítják az alkotók, csakis a művészet jegyében idézték meg Johnny Depp és Kate Moss négyéves románcát, némi mellbimbóval feldobva. „Teljesen elégedett volt a meztelenséggel, amíg az a művészi integritást szolgálta. Ha látszik is a bimbója, az csak a pillanat hevében történt” – nyilatkozta akkor a koncepciót kitaláló fotós, Yu Tsai.