Már megszokhattuk, hogy a szőke híresség mellbimbója igencsak kameraérzékeny, és szívesen bukkan elő a ruhából, ha egy fényképezőgép is van a közelben. Az ilyen képek többségén semmilyen érdekes és meglepő részlet nem látható, de készült már több olyan fotó is, amin az ominózus mellbimbó furcsán festett. Vivienne Westwood tavalyi bemutatóján például furcsa volt a formája, az Egotastic által most előrángatott képen pedig az ég felé tekint.

Bár április elseje a bolondok napja, tehát előszeretettel tréfálják meg egymást az emberek, a kevés ruhát viselő, esetlegesen intimebb részeket villantó celebekkel foglalkozó Egotastic oldal ragaszkodik ahhoz, hogy nem nyúltak hozzá ahhoz a képekhez, amit az ominózus napon posztoltak ki, és amelyek egyikén Pamela Anderson egyik mellbimbója szerintük meglehetősen furcsa helyen látható, konkrétan a melle tetején.

Persze nem ez az egyetlen olyan fotó, ami pár embert gondolkodóba ejtett. 2009 tavaszán Vivienne Westwood egyik divatbemutatóján szintén elszabadult a celeb egyik mellbimbója, ami akkor egyáltalán nem volt valami jó formában . Az állítólag önbizalomhiányos híresség persze soha nem csinált titkot abból, hogy két keble, amiket ő csak Pancho és Lefty névvel illet, nem a természet adománya. Sőt, az évek során a fotósoknak rengeteg alkalmuk volt arra, hogy megörökítsék a ruha alól előbukkanó celebmelleket.

Mivel Pamela Anderson keble állandóan kibuggyan a ruhákból, ezért Ellen DeGeneres egyik műsorában egy tapasszal örvendeztette meg a nála vendégeskedő hírességet, aki most éppena Szombat esti láz amerikai megfelelőjében domborít – írja a National Ledger. Amikor a szőkeség kézhez kapta Ellen DeGeneres ajándékát, elmondta, hogy ez már a második ilyen holmi, amit mostanában kap, és reméli, hogy a Dancing With The Stars aktuális szezonja során tényleg segítenek majd a tapaszok kiküszöbölni a kínos perceket.

Ön szerint minden rendben van PA mellbimbójával?

Egyik aktuális jó barátja, a divattervezőként ismert Richie Rich is félt a show indulása előtt, hogy múzsája fedetlen melle esetleg ismét bemutatkozik a nagyvilágnak. Mint az egyik februári divatbemutatója után kifejtette, szeretné, ha ő tervezhetné meg azokat az öltözékeket, amiket Anderson a táncos műsorban visel majd, de tisztában van azzal, hogy az ominózus ruhákat úgy kell megalkotni, hogy elfedjék azt, amit más esetben, máshol már oly sokszor láthattunk - legyen szó egy véletlen villantásról vagy egy teljesen szándékos kacérkodásról.