A műsorvezető negyedév alatt háromszor vétett a KRESZ szabályai ellen. Az utóbbi fájt a leginkább, ugyanis most két mozgáskorlátozott embert is megfosztott attól, hogy a bejárathoz legközelebb parkoljon.

Meglepő módon most sem arról számolt be egy olvasónk, hogy Hajdú Péternek végre sikerült volna szabályosan parkolnia. Ismét arról kaptunk egy fényképpel illusztrált levelet, hogy a műsorvezető a legkevésbé sem érzi magára vonatkozónak a KRESZ szabályait. „2009. decemberében már valaki aggódott Hajdú Péter egészségéért, mert egy műszaki áruháznál a mozgássérülteknek fenntartott helyen parkolt. Akkor azt nyilatkozta, hogy köszöni, jól van, csak egy percre ugrott be az üzletbe, és észre sem vette, hogy hova parkolt (?!). Nos, úgy tűnik, mégiscsak nagyon beteg lehet. Mi más indokolná, hogy most ismét mozgássérült helyre parkolt, sőt, egyszerre kettőre is - talán mert most hitvese is ott volt -, ráadásul hosszasan, a húsvéti nagybevásárlás idejére. Az látható volt, hogy mozgásszervileg jól van, viszont a látásával nagy bajok lehetnek!  Mielőbbi gyógyulást kívánok neki” – írta Petronius, aki azt is jelezte, a kép a diósdi Interspar parkolójában készült április 2-án, és hogy "a parkoló egyébként tele volt üres helyekkel".

Negyed év alatt három

Hajdú Pétert Ismét tájékoztattuk arról, hogy vétett a KRESZ szabályai ellen, amihez most meglepő módon nem fűzött semmit. „Nem kívánom kommentálni” – mondta, miután beolvastuk a gépjárművön látható rendszámot, és tisztáztuk a helyszín és az időpontot.

A műsorvezető, mint ahogy azt Petronius is írta, decemberben csapott a lovak közé, és azóta másfél havonta elkövet egy ilyen típusú kihágást. Az említett decemberi média marktos eseten kívül, február végén az Allee bevásárlóközpont bejárata elé állt BMW-jével, amit akkor Tornóczky Anitára kent, mondván, rosszul navigálta őt, így sikerült ilyen szemet bántóan parkolnia. Most duplán foglalta el a mozgássérültek számára fenntartott parkolóhelyet, de a gyakorlat szerint egyelőre most se látta senki és semmi a kárát, legfeljebb Mr. Frizbi jóhíre.