A Megasztár felfedezettje a juj.hu-nak számolt be arról, hogy a Playboyban megjelent meztelen teste lendített a karrierjén, és az ilyen dolgok igenis szükségesek ahhoz, hogy egy énekes a csúcson maradjon. A riporter kérdését kissé félremagyarázva a szüzessége elvesztéséről is beszélt, így kiderült, hogy először taperolás volt, a fiúnak két évig kellett várnia a rendes szexre.

Egy hónappal a playboyos vetkőzése után Bencsik Tamarának jobban fut a szekere, mint valaha – legalábbis valami ilyesmiről van szó a juj.hu legfrissebb videós anyagában. A bulvárlap a Megasztár felfedezettjét kapta el, aki bevallotta, a vetkőzés mindenképp a javára vált, vagyis ahogyan a riporter fogalmazott: igen, már neki is bimbóvezérelt karrierje van, de ez nem baj.

„Ez pusztán saját akaratomból volt, én szerettem volna levetkőzni úgymond, de csak úgy, hogyha meg vagyok elégedve magammal” – magyarázta Bencsik, aki állítólag többszöri felkérésre adta be a derekát és dobálta le a ruháit a férfimagazinnak. Ha hosszú, évekig tartó unszolásról lett volna szó, akár fejcsóválás nélkül mehetnénk el az egész történet mellett, de annak tükrében, hogy nem is olyan régen még arról volt szó, hogy Nkuya Soniával ellentétben Bencsik nem a meztelen testével akar hódítani, kicsit éles a váltás.

"Elsősorban énekesnő vagyok, és semmiképp sem az a vetkőzős típus. A hangommal akarok hódítani, nem pedig a meztelen testemmel, és ezt a jó szokásomat szeretném is megtartani” – nyilatkozta másfél évvel ezelőtt, amikor a G5 magazinnak pózolt teljesen felöltözve, ezzel szemben múlt hónapban már pucéran fetrengett Nánási Pál előtt. A volt megasztáros talán pont ezek miatt gyorsan ki is jelentette a juj.hu kamerája előtt, hogy neki kizárólag azok véleménye számít, akik közel állnak hozzá.

Nagyjából itt jött el az a pillanat, amikor a riporter nem bírta tovább, és valamiféle belső kényszer hatására feltett Bencsiknek egy kérdést, miszerint mi volt az az élethelyzet, amikor a leghamarabb odaadta magát egy pasinak. Az énekesnő kissé félreértelmezte a dolgokat, ugyanis a szüzessége elvesztéséről kezdett el beszélni. Mint kiderült, a fiúnak két évet kellett arra várnia, hogy lefektethesse barátnőjét: „Tizennégy éves voltam, amikor összejöttem vele, és azt mondtam, hogy én amíg be nem töltöm a tizenhatot, addig öcsém nincs semmi. Jó, volt egy kis tipitapi…” – mesélte sejtelmesen Bencsik, akiről a felvételből nem, de a Mr és Mrs forgatása alatt kiderült, hogy annyira már nem szereti húzni az időt. Fodrász pasija ugyanis az első együttlétük alkalmával eredetileg csak kávézni ment fel hozzá, aztán elhúzódott a dolog. „Nyalnivalót is kapott hozzá” – osztotta meg az országgal az énekesnő.

Bencsik egyébként úgy véli, ez az egész cirkusz, ami körülötte van, szükséges: „Kell ez nagyon, mert fontos megmaradni a médiában. Tulajdonképpen mi a Megasztárban kaptunk egy rózsaszín lufit, és nekünk minden rózsaszín volt, ott voltunk a csúcson és topon voltunk. De ugye nem maradhat az ember a topon. Ahhoz kell egy jó menedzser, jó producer, jó kiadó, tehát minden, ami segíthet minket ott maradni. És persze a tehetség is. Úgyhogy én igyekszem mindenhol ott lenni, ahol csak lehet, de legfőképpen az énekléssel szeretnék bizonyítani.”