David Boreanaz úgy döntött, hogy nem fizet névtelen szeretőjének, aki egy tekintélyes összeget kért a hallgatásáért cserébe. A Dr. Csont című sorozat főszereplője így saját maga coming-outolt hűtlenségéről. Hogy pontosan ki is a szóban forgó szerető, egyelőre nem tudni, de a színészt hónapokkal ezelőtt hírbe hozták Tiger Woods első számú szeretőjével, Rachel Uchitellel. A hostess és a színész hónapokig volt együtt, és a nő csak azután dobta Boreanazt, miután a férfi részletesen beszámolt felesége, Jaime Bergman vajúdásáról.

Több hónappal azután, hogy David Boreanaz és neje, Jaime Bergman második gyereke megszületett, a negyvenéves színész bevallotta, hogy megcsalta a feleségét, akivel egyébként kilenc évvel ezelőtt mondták ki a boldogító igent – írja a People. „A kapcsolatunk megromlott hűtlenkedésem miatt. Őszintén és nyíltan fel akarom vállalni, amit tettem. Felelőtlenül viselkedtem” – nyilatkozta a Dr. Csont című sorozat főszereplője.

Megmentené a házasságát

A színésznek állítólag azért kellett bevallania a hűtlenkedést, mert egy korábbi szeretője, akit egyébként nem kívánt megnevezni, ügyvédhez fordult, és azzal fenyegetőzött, hogy kitálal a kapcsolatukról. A nő természetesen némi anyagi juttatás fejében hajlandó lett volna hallgatni – nyilatkozta Boreanaz, amikor beismerte, hogy megcsalta a nejét. Hozzátette, mindent megtesz annak érdekében, hogy megmentse a házasságát: „Megpróbáljuk helyrehozni a dolgokat, rendbe tenni azt, amit tönkretettem.”

Önbevallás

A TMZ persze néhány egyéb részletet is kiderített az ügyről. Tudomásuk szerint a szóban forgó nő csak nagyon rövid ideig volt David Boreanaz szeretője, összesen talán két-három alkalommal találkoztak. Egy bennfentes szerint a színész pár ezer dollárral próbálta megvásárolni a nő hallgatását, a szerető azonban vérszemet kapott, és egyre többet követelt. Boreanaz állítólag egy idő után úgy döntött, hogy mindent bevall feleségének. A szerető szóvivője, Gloria Allred mindenesetre felkereste a színész ügyvédjét, Marty Singert, és egy hatszámjegyű összeget követelt tőle. David Boreanaz akkor döntött úgy, hogy kifogja a szelet volt szeretője vitorlájából, és inkább nyilvánosságra hozza a történetet.

Várandós neje sem zavarta

Bár a színész nem nevezte nevén a nőt, egyesek szerint lehet, hogy egy másik csalfa híresség, Tiger Woods első számú szeretőjéről van szó. Tavaly ősszel ugyanis a Star magazin és Perez Hilton is azt pedzegette, hogy Boreanaz összejött Rachel Uchitellel. A viszonyuk állítólag több hónapig tartott, miközben a színész felesége, Bergman éppen várandós volt. „Amint David Boreanaz belépett az ajtón, azonnal egymásnak estek. Állítólag azt mondta Rachelnek, hogy minden szeretkezés olyan, mintha először csinálnák” – nyilatkozta egy névtelen informátor.

A színész állítólag akkor is bőszen küldte a telefonos üzeneteket a barátnőjének, amikor felesége éppen a kórházban vajúdott. „Folyton értesítette őt a fejleményekről. Ezt Rachel meglehetősen visszataszítónak találta” – tette hozzá a bennfentes. Uchitel állítólag két héttel azután vetett véget a kapcsolatuknak, hogy megszületett a baba.

A gyűjtemény

A hostessként dolgozó nőnek egyébként a híres pasik a gyengéi, amellett, hogy ő volt Tiger Woods első számú szeretője, hírbe hozták még Stephen Dorff színésszel és Ryan Seacresttel, az American Idol egyik műsorvezetőjével is. A Huffington Post szerint a golfozó valószínűleg tudott arról, hogy Uchitelnek köze volt a színészhez. A szeretőjének küldött egyik telefonos üzenetben ugyanis állítólag a következőket írta az egyik álmáról vagy titkos fantáziájáról. ”Hazaértem, alig vártam, hogy találkozzunk, és ott voltál a hálószobában, ahol éppen David Boreanazzal és Derek Jeterrel dugtál. Van egy olyan érzésem, hogy ez bejönne neked.” Uchitel egyébként nemrég kikérte magának, hogy szajhának nevezzék, bár kétségkívül kifizetődött Woods szexbotránya, hiszen felajánlottak neki egy televíziós munkát, és állítólag tízmillió dollárt is besepert azért, hogy hallgasson a golfozóval folytatott viszony részleteiről.

Lyuksógorok

Bár a golfozón kívül senki nem ismerte el hivatalosan, hogy gyengéd szálak fűzték volna Rachel Uchitelhez, nem a hostess lenne az első szerető, aki kvázi közkézen forogna a celebpasiknál. Sandra Bullock fő vetélytársa, Michelle McGee ugyanis nemcsak Jesse James fejét csavarta el, hanem Pink férjével, Carey Harttel is kavart. Igaz, az énekesnő és a motorversenyző akkor éppen nem volt együtt.