Orlando Bloom ausztrál barátnője a karácsonyi német címlap után most az amerikai kiadás kedvéért vetkőzött le. Bár ezúttal a teljes meztelenséget is bevállalta, nem mutat sokkal többet, mint korábban. Pedig biztos nagy lenne az érdeklődés, hiszen a napokban egy internetes férfimagazin szavazásán ő lett Ausztrália tizedik legvonzóbb nője.

Miután Orlando Bloom ausztrál barátnője egy piros színű, masnis és fodros bugyiban kívánt kellemes ünnepeket a német GQ olvasóinak, a magazin amerikai kiadásának februári számában is vele kedveskedik az érdeklődőknek. Igaz, a karácsonyi címlapképpel ellentétben az aktuális fotósorozat egyes képein Kerr nem visel semmit. Ez persze nem jelenti azt, hogy bármivel többet mutatna meg, a pózok révén minden takarásban marad. A képekhez természetesen egy interjú is dukál, amiben az ausztrál modell elmeséli, hogy gyerekként nagyon sok időt töltött édesapja motorján; hogy kedveli Dr. Dre zenéjét; és hogy egyik volt barátja börtönben ül, amiért - többek közt Kerr édesanyjától is - pénzt lopott - olvasható a Huffington Post oldalán.

A GQ magazin új fotósorozatával azonos időben derült ki, hogy a Victoria's Secret Angyalkommandójának tagja a legvonzóbb ausztrál nő az AskMen.com felmérése szerint; világviszonylatban pedig a tizedik helyet sikerült megcsípnie – írja a Courier Mail. „Ez nagyon hízelgő. Mindenkinek köszönöm, aki szavazott, nagyra értékelem a támogatásukat” – nyilatkozta Kerr, akit egyébként pár hónappal ezelőtt még azzal vádoltak meg, hogy túlságosan sovány. Orlando Bloom kedvese természetesen kikérte magának, hogy gebe lenne. „Nem fogytam, a méreteim évek óta változatlanok. Tudatosan támogatom és népszerűsítem az egészséges életmódot” – nyilatkozta a modell.

Fehérneműmodellként Orlando Bloom oldalbordájáról természetesen szinte minden héten kerülnek elő olyan fotók, amiken viszonylag kevés ruhát visel, sőt van, amikor munkaköri kötelezettségeitől függetlenül is levetkőzik, vegyük például azt az esetet, amikor a Kanári-szigeteken Bloommal hiányos öltözékben tettek-vettek szálláshelyük teraszán. Kerr javára válik természetesen az, hogy akkor sem riad vissza egy remek kis meztelenkedés lehetőségétől, amikor egy jó ügyet kell szolgálni. Tavaly nyáron például a Rolling Stone magazin környezetvédelmi különkiadásának címlapján pózolt meztelenül egy fához láncolva, hogy így hívja fel a figyelmet hazája egyik emblematikus állata, a koala a megmentésére. Ez a környezetbarát megmozdulás egyébként nem egy elszigetelt eset, ugyanis októberben előrukkolt saját kozmetikai márkájával, ami csak és kizárólag természetes anyagokból készült termékekből áll.