Ma jön ki a playmate házipornója, ugyanis - a kiadó szerint rajongói nyomásra – kénytelenek voltak egy héttel előrehozni a premiert. Az előrendelések már így is csúcsot döntöttek. Míg a playmate egyik kezével vadul tiltakozik a film megjelentetése ellen, addig a másikkal már be is zsebelhetett egy 680 ezer dolláros csekket érte, később meg majd a bevétel 50 százalékát.

Szerdára, azaz a mai napra hozta előre a Hugh Hefner excsajaként ismertté vált playmate, Kendra Wilkinson 18 évesen készült házipornójának kiadását a Vivid Entertainment. A cég állítása szerint csak jövő héten jelentette volna meg az ismeretterjesztő kisfilmet, de az egykori Playboy-nyuszinak óriási és erőszakos rajongótábora van, akik nem bírták, hogy még egy hetet várniuk kell. „Kendrának óriási rajongói bázisa van, szinte megostromoltak bennünket, hogy adjuk már ki végre ezt a filmet minél hamarabb” – nyilatkozta a RadarOnline-nak a Vivid-vezér Steven Hirsch, aki korábban már azt is elárulta, hogy rekordbevételt vár Wilkinson kisfilmjétől.

Úgy tűnik, ez be is fog jönni nekik, a cég történetében rekordot döntött a filmre beérkező előrendelések mennyisége, ami még az eddig csúcsot, Kim Kardashian házipornójának eladásait is túlszárnyalta. A film weboldalán, a KendraExposed.com-on a teljes mű 1134 forintos 3 napos tagság vásárlásával (esetleg 6857 forintos havi hozzáféréssel) tekinthető meg. Ezért a pénzért a felhasználók nem csak Wilkinson tinédzserkori teljesítményét kapják, hanem szabadon böngészhető lesz a nagy múltú cég archívuma, köztük olyan hiánypótló darabokkal, mint az említett Kardashian-videó, Paris Hilton hasonló filmjei, vagy a műfajteremtőnek mondható Pamela Anderson-Tommy Lee nászutas-házipornó.

Persze nem csak a Vividnek jön be ez a biznisz, Wilkinsonnak is: a playmate hétvégén megkapta első csekkjét 680 ezer dollárról (ez forintban közel 155 millió), és a jövendőbeli bevételek 50 százaléka is neki cseng majd. A Radar szerint ráadásul a Vivid úgy húszórányi anyagot kapott, úgyhogy már készül(nek) a folytatás(ok) is. A most debütáló műről egyelőre annyit tudni, hogy Wilkinson akkori pasiján, Stephen Frye-on kívül egy nővel is megtekinthető benne, és hogy ha nem állítaná ő maga, hogy a felvételek idején már elmúlt 18 éves, kevesen hinnék el róla.

Az azóta 24 éves playmate ma már a Philadelphia Sasoknál focizó Hank Baskett neje (és gyermekének anyja), akivel állítólag a szép bevétel ellenére is voltak nehéz pillanatai a kiadásra váró házipornó miatt. Eltekintve Baskett sértett férji hiúságától, Wilkinsonnak a mélyen vallásos anyósékkal is meg kellett vívnia a csatát. A frissen beesett 155 millió azonban a jelek szerint az ő javára szólt, a Life and Style szemtanúja szerint a család egy hétvégi golfversenyen mutatkozott együtt, és semmi jele nem volt feszültségnek. „Az após boldogan pózolt menyével, folyamatosan a hátát simogatta és édeskémnek szólította őt” – számolt be a lapnak egy szemtanú.

A RadarOnline korábbi információja szerint azonban korántse higgyük el, hogy Wilkinson tényleg annyira meg akarta volna akadályozni a film megjelenését. A lap értesülése szerint a playmate menedzsere volt az, aki - Wilkinson utasítására és nevében eljárva - felajánlotta a Vividnek a szalagokat, majd végig tárgyalt is velük, miközben a másik oldalról - ugyancsak Wilkinson utasítására - a playmate ügyvédje tiltakozással és perrel fenyegetőzéssel próbálta fokozni a hírverést a megjelenés körül.