Megan Fox megunhatta az ostoba nyilatkozataihoz tartozó dögös csajszi kinézetet, és az utóbbi pár hétben szinte csak olyan utcai képeket készítettek róla, amikor széles, fekete keretes szemüveget visel, amolyan pornó titkárnős stílusban. A vörös szőnyegen továbbra is hozza a bombázót, de egyébként teljesen beleolvad a tömegbe, tiszta Superman.

Megan Fox színésznő alapvetően két dologról ismert: a buta nyilatkozatairól és arról, hogy amióta feltűnt a Transformers című filmben, deklarált álomnő lett belőle, sorra nyerte az elmúlt években a legjobb nőket kereső szavazásokat.

Igaz, kicsit csökkent a népszerűsége, 2010-ben már csak a második helyet sikerült megcsípnie az FHM száz legjobb bombázóját összegyűjtő szavazásán, ahogy egy brit felmérésben is az ezüstérem jutott neki.

A gyorsan szexszimbólummá vált színésznőről folyamatosan készülnek a különböző magazin- és reklámfotók, amik, ha nem lennének elég erotikusak ahhoz, hogy emlékezetesek maradjanak, hát Fox néhány hülye mondattal teszi őket azzá. Egy fotózásán már odáig ment, hogy azt mondja,igazából csak eljátssza azt, hogy mekkora hülyeségeket képes mondani, a butaság csak annak a máznak a része, amivel a valódi személyiségét akarja óvni a hirtelen jött népszerűségtől.

Ennek azért ellentmond, hogy ugyanebben az interjúban azt mondta a Jennifer's Body című emberevős, pomponlányos horrorról, hogy a női egyenjogúságot és a girl powert hirdeti. És azt se feledjük, hogy Foxot választották a 2009-es év legrosszabb színésznőjének.

Mindenesetre néhány hete úgy tűnik, hogy Megan Fox ráunhatott arra a karakterre, amit eddig láthattunk belőle, és elkezdett széles, fekete keretes szemüveget hordani, olyat, mint az előítéletesen okos lányok vagy a pornós titkárnők szoktak. Legalábbis Foxon úgy áll az új szerzemény, mintha valamilyen felnőtt film castingjára sietne.

A vörös szőnyeges, illetve stúdiófotókon természetesen továbbra is erősen sminkelt szemmel és vadító nézéssel próbál meg emlékezeteset alkotni, de az elkapott, utcai lesifotókon nagyjából március óta szinte kivétel nélkül szemüvegben van. Egészen olyan, mint a magát egy béna szemüveggel álcázó Superman.

Önnek melyik jön be jobban?

A színésznő Lafont Karima típusú szemüvegeket hord, nagyjából hatvanötezer forintnyi dollárba kerülnek. A mostani szemüveges dömping előtt a színésznőről utoljára körülbelül három éve készültek olyan képek, amelyeken sima szemüvegben volt láható. Úgy látszik, abban az időszakban, amíg a Transformers-filmek dögös főszereplője volt, nem tartották szerencsésnek az intelligens külsőt kölcsönző kiegészítőt, de most, hogy Foxot kitették a sorozat harmadik részéből , ismét mehet az egy fokkal szofisztikáltabb vonal.