Bár egy vörösre festett, Budapestet körbejáró partibusz nem biztos, hogy a legalkalmasabb hely arra, hogy megvillantsuk félelmetes tánctudásunk, de ha sikerül túlüvölteni a hangos zenét, akkor olyan dolgokat tudhatunk meg, hogy Bárdosi Sándor nősülni készül, de nem híve az internetes ismerkedésnek. Valamint azt is, hogy Bencsik Tamara osztja a véleményét, és a hírnév miatt egyre kevésbé tud felszabadultan bulizni. És azt tudták, hogy Brasch Bence egyelőre még nem találta meg a lányt, aki felkeltette volna az érdeklődését?

Tavaly nyáron már sikerült kipróbálunk, hogy milyen egy veterán Ikarusból kialakított partibuszon bulizni, vagy legalábbis szemügyre venni, hogy egy ilyen különleges helyszín mit hoz ki a szórakozni vágyó fiatalokból és az utcán járó emberekből. Nemrég meghívást kaptunk másik csapattól egy hasonló körútra, és napokig rettegtünk attól, hogy ismét egy tetőnélküli buszon kell majd bejárni a fővárost, ami a jelenlegi időjárás miatt nem lett volna igazán kellemes küldetés.

Szerencsére a vörösre mázolt BusLatino abszolút csapadékmentes volt, bár egy nagyobb fékezésnél néhány pohár ital a vendégek ruháján landolt, így – és egyéb okokból, amiket most tapintatból nem részleteznénk – persze kevesen úszták meg szárazon a közel kétórás, idővel egyre szürreálisabbá váló budapesti utazást. Manapság persze nincsen esemény pár honi híresség megtisztelő jelenléte nélkül, és mivel a tánc helyett mindenki inkább italozással, evéssel és felszabadult beszélgetéssel múlatta az időt, ezért volt időnk megkérdezni három ismertebb vendéget, hogy ugyan mi volt a legkülönlegesebb helyszín, ahol valaha is buliztak.

Banketten békülnek a sportolók

Bárdosi Sándor olimpiai ezüstérmes birkózó állítólag még nem ült olyan járművön, ami egy valódi parti helyszínéül szolgált volna, de arra már számtalanszor volt példa, hogy egy buliból BKV-busszal jutott haza. „Ott ugyan nem szolgálnak fel semmit, de ott is leöntenek, ha nem figyelsz oda” – nyilatkozta a sportoló, akinek a legkedvesebb élményei a versenyek után tartott bankettekhez fűződnek. „Ott a legnagyobb ellentétek is elsimultak egy kis ital segítségével. Olyan embereket láttam együtt táncolni, akik kicsivel korábban még egymással verekedtek a szőnyegen vagy a teremben” – tette hozzá Bárdosi, aki elmondta, a küzdősportokhoz bizony hozzátartozik, hogy a versenyzők a megmérettetés előtt kicsit hergelik egymást. „Vannak, akik szimpatikusak, vannak, akik nem. Külön ajándék, ha olyanokkal küzdhetsz meg, akik az utóbbi csoportba tartoznak.”

Levegőt!

Brasch Bence, a Csillag születik második ügyeletes jófiújától megtudhattuk, hogy soha nem volt egy bulizós típus, de természetesen néha eljár szórakozni a barátaival. Bencsik Tamara, a konkurens tehetségkutató résztvevője már több tapasztalattal rendelkezik. Egyaránt kedveli a szabadtéri eseményeket és a házibulikat. Az utóbbira különösen jó oka van. „Most már nekem is egyre jobban oda kell figyelnem arra, hogy mit csinálok, ha elmegyek szórakozni. Bár imádok bulizni, nem tudom elengedni magam, ha tudom, hogy vannak ott olyanok, akik ismernek és folyamatosan néznek” – nyilatkozta az énekesnő, aki egyébként szívesen beszél rajongóival. Legérdekesebb bulizós élménye egyébként egy habparti volt, ahova 16-17 évesen ment el, és ugyan csuromvíz lett, de nem igazán zavarta ez a kellemetlen állapot. Persze mindez semmi ahhoz képest, amiben nemrég volt része. „Elmentünk egy szórakozóhelyre, és pár fiatal gázsprayt dobott be a diszkóba. Mindenki elkezdett fulladozni, és az összes vendég kiszaladt a szabad levegőre. Alig kaptunk levegőt.”

Rohanó világunk

Az est egyik kiemelt programja egy társkeresőjáték volt, aminek az volt a lényege, hogy mindenkire ráragasztották egy-egy híresség nevét. A lányok természetesen női celeb, a fiúk pedig a hozzájuk tartozó férfisztárok nevével a keblükön távozhattak a regisztráció után. Aki akarta, azonnal megkereshette, hogy ki is tartozik hozzá, már ha kellően járatos volt a külföldi hírességek magánéletének részleteiben. Kész szerencse, hogy manapság már vannak olyan okos telefonok, amikkel le lehet vadászni ilyen létfontosságú információkat az interneten. A jelenlévő prominensebb vendégek mindenesetre nem igazán hisznek abban, hogy a világháló alkalmas a párkeresésre. Brasch Bencének egyelőre nincs barátnője, de jó néven venné, ha találna egy olyan lányt, aki felkeltené az érdeklődését, de szinte biztos, hogy nem veszi majd igénybe egy online társkereső szolgáltatásait. „Szerintem az internetet csak akkor érdemes használni, ha a két fél már ismeri egymást. Napjainkban mindenki nagyon elfoglalt, nehéz találkozni a másikkal, az interneten viszont szinte folyamatosan tarthatják a kapcsolatot egymással” – tette hozzá.

Szőke cicababa=szőrös lakatos

Bárdosi Sándor szerint az a baj az internetes párkereséssel, hogy meglehetősen személytelen, és az ismerkedésnél bizony elengedhetetlen a kémia. Hozzátette, fennáll a veszélye annak, hogy a másik fél nem egészen olyan, mint amilyennek lefestette magát. Mondjuk, egy szőke cicababa helyett egy szőrös munkás vár ránk az első – és vélhetően utolsó személyes találkozásnál. „Amikor egyszer edzőtáborban jártunk külföldön, beültünk az egyik közeli internetkávézóba csetelni. Persze mindenki női néven jelentkezett be, és azon röhögtünk, hogy a csapat nagy része egymással beszélget. Persze mindenki olyan nevet választott, ami alapján az illető könnyen megkaphatónak tűnt. Volt egy csapattársam, aki meg volt győződve arról, hogy egy otthoni lánnyal beszélget, és elmesélte, hogy átverte a csajt, mert az egyik budapesti bevásárlóközponthoz beszélt meg vele egy randevút, miközben ő nincs is a városban” – nyilatkozta a sportoló, akiről az is megtudtuk, hogy kacérkodik a nősülés gondolatával: „Nem akarom elkiabálni, de meg van rá az esély, a szándék. Eddig menekültem, de most megtaláltam azt az embert, aki mellett nincs ilyen késztetésem”.

Saját hibáiból tanul az ember

Bencsik Tamara szintén nem próbált ki egyetlen társkereső szolgáltatást sem, de nem is híve ennek a módszernek. Az énekesnő az este elején egyébként egy Heidi Klumn-cetlit kapott, így arról is megkérdeztük, mi a véleménye arról, hogy a német szupermodell és férje, Seal egy párterápiás műsort indít. „Nem tudom megítélni, hogy milyen tanácsokat adnak, de biztos, hogy a saját tapasztalataikat használják majd fel. Az ember a saját élményeiből, tapasztalataiból tanul. Először át kell élned valamit ahhoz, hogy később esetleg máshogy csináld” – nyilatkozta a Megasztár egykori versenyzője, aki nemrég arról mesélt, hogyan is hatott a Playboy fotósorozata a karrierjére, és mikor adta oda magát leghamarabb egy pasinak. Az M7-es autópályán történt orális aktusról pedig nyilván nem kell részletesebben írnunk.