Kathlyn Beatty már kora tinédzserkora óta hangoztatta szüleinek, hogy férfi akar lenni, és ha betölti a tizennyolcat, belevág a nemátalakításba. A lány januárban ünnepelte születésnapját, azóta Stephennek kell szólítani, és már a Facebookon is fiúként regisztrált. Szülei állítólag teljesen összetörtek a döntés miatt, de támogatják legidősebb gyermeküket.

A 74 éves színész Warren Beatty és 52 éves színésznő neje, Anette Bening legidősebb lánya, Kathlyn hónapok óta férfiként él, és azt tervezi, hogy hamarosan belefog a nemátalakító műtét előkészületeibe is, írja a Daily Mail. A 18 éves lány közölte, mostantól Stephen Irának kell szólítani, férfinéven létrehozott Facebook-oldalán pedig már fiúként pózol iskolai egyenruhájában.

A családhoz közelálló ismerősök szerint a színészt és nejét teljesen összetörte lánya döntése. „Warren Beatty teljesen magán kívül van a lánya helyzete miatt. Ő és Anette megpróbálták ezzel megbirkózni az évek során, amikor a lány még fiatalabb volt, de már akkor elhatározta, hogy belevág a nemváltó műtétekbe, pont úgy, mint Chastity [Chastity Bono, Cher egykori lánya, aki tavaly óta hivatalosan is férfi – a szerz.]. Többször is elmondta szüleinek, amint 18 éves lesz, a saját kezébe veszi az ügyet” – idéz egy a neve elhallgatását kérő ismerőst a National Enquirer. A szülők közül állítólag Beatty az, aki nem tudja hová tenni a helyzetet, bár "hangoztatja, hogy szereti a lányát, egyelőre teljesen ki van borulva". Bening állítólag jobban kezeli a helyzetet, bár őt is megviselte lánya döntése, maximálisan Kathlyn/Stephen mellett áll és mindenben támogatja.

Kathlyn Beatty januárban töltötte be a tizennyolcat, és a Perez Hilton blog értesülései szerint az utóbbi hónapokban fiúruhában jár, a Stephen nevet használja, és a Facebookon is új adatlapot regisztrált magának, már választott fiúnevén. Szülei állítólag ki is vették az előkelő Los Angeles-i Buckley középiskolából, ahol idén fejezte be a 10. osztályt,  ezentúl otthon, magántanulóként folytatja majd tanulmányait, hogy meg tudják védeni őt a nyilvánosságtól - írja a blogger. A celebblogger azt is tudni véli, honnan vette a lány a Stephen nevet. Anette Bening első férjét J. Steven White-nak hívták, Kathlyn állítólag miatta dönthetett a Stephen keresztnév mellett. Az Ira pedig lehet gesztus apja felé: Beatty édesapját ugyanis Ira Owens Beattynek hívták, a lány pedig az eredeti keresztnevét, a Kathlynt apai nagyanyja után kapta.

Warren Beatty és Anette Bening a Bugsy című filmjük forgatásán ismerkedtek meg, 1992-ben házasodtak össze, és mindenki meglepetésére az addig Hollywood egyik legnagyobb nőcsábászaként ismert Beatty ezúttal hűséges maradt. Nemváltoztatást fontolgató lányuk mellett három másik gyerekük született: a most 16 éves Benjamin, a 13 éves Isabel és a 10 éves Ella.

Chastityből Chaz Bono

Cher és Sonny Bono lánya tavaly nyáron jelentette be hivatalosan, hogy férfivé operáltatja magát. Chasity Bono, akit anyja teljes mértékben támogatott, akkor már 20 éve felvállaltan volt leszbikus, melegjogi aktivista, író és zenész. A nemátalakító műtéteket 2008-ban kezdték, Chastityből hivatalosan 2010 májusában lett férfi. A bírói döntés szerint ugyanis ekkortól viselhette hivatalosan a Chaz Bono nevet, és ekkortól tüntetik fel okmányaiban férfiként.