A MILF kategóriát bőven átlépő színésznő konzervatív topless fotóval reklámozza hamarosan megjelenő Love Ranch című filmjét, amiben egy bordélyházi madame-ot alakít. A legszexibb celebnagyinak választott Helen Mirren sminkeletlenül, egy kádban elnyújtózva tette közszemlére a mellét, ami a fotók tanúsága szerint nem szilikon.

Kádban fekve, víztükrön átsejlő dekoltázzsal reklámozza június végén megjelenő Love Ranch című filmjét Helen Mirren brit színésznő, aki júliusban ünnepli a 65. születésnapját. A három évvel ezelőtt legszexibb celebnagyinak választott színésznőről Juergen Teller készített képeket a New York Magazine számára, amikből ismét kiderült, Mirren korához képest remekül néz ki. Hogy ezt a szerencsés génkészletének vagy egy alapos plasztikai sebésznek köszönheti, ezúttal sem derült ki, az viszont igen, hogy szereti, vagy legalábbis szeretné sokkolni az embereket.

Megtanult élni a szexualitásával

„Még mindig jó kislány vagyok, aki szeretne egy kicsit rosszalkodni, de valójában sohasem voltam igazán rossz... Nem vagyok prűd, nem papolok az erkölcsről, sohasem tettem, egyszerűen csak túl félénk vagyok” – mondta a lapnak Mirren, majd hozzátette, büszke arra, hogy saját erejéből jutott el oda, ahol most tart, ahogyan arra is, hogy sohasem kellett behódolnia más akaratának. Karrierje során Helen Mirren több filmben is megvillantotta testét, de mint azt a lapnak elmondta, sohasem érezte magát kellemetlenül amiatt, hogy megtanult élni a szexualitásával. „Azt mondták, hogy a Playboy-villa és a kokain jelképezi a nők szabadságát, de ez nekem nem tűnt annak” – felelte az egyre kevésbé gátlásos Mirren a lapnak, amikor az 1970-'80-as évek eszméiről kérdezték. „A nők csak annak a szexualizált képnek akartak megfelelni, amit a férfiak alkottak róluk – bár talán mi magunk is ezt tesszük, mert szeretnénk vonzók lenni” – tette hozzá.

Mirren minden esetre úttörőnek érzi magát, mert mint mondta, nem hagyta magát befolyásolni a férfinyomás által, inkább a saját elveit követte. „Nem akartam valamiféle pórázon tartott puritán jó kislány lenni, aki azt mondja: nem dugatsz meg, amíg nem vettél el.” Eszméi miatt a szabadelvű színésznő örül, hogy egyre több fiatal híresség emeli ki a nőiességét, és hogy példákat is mondjon, felhozta Lady Gagát és Miley Cyrust, de megemlítette Madonnát és Scarlett Johanssont is, akikre azért néz fel, mert nemcsak merészek, de intelligensek is.

A Love Ranch című film, amiben Mirren egy bordélyházi madame-ot alakít, június végén jelenik meg a mozikban. A valóságon alapuló alkotást a színésznő férje, Taylor Hackford rendezte, aki még arra is megpróbálta rávenni a nejét, hogy a hiteles alakítás érdekében töltsön el egy éjszakát a film alapjául szolgáló Mustang Ranch bordélyházban. A szakmai fejlődést segítő ajánlatra Mirren nemet mondott, azonban később mégis ellátogatott a helyszínre, majd megállapította, elég egy órát eltöltenie műpéniszek és bilincsek között, és máris mindent tökéletesen tud használni.