A 63 éves Oscar-díjas színésznőről az arca, nyaka és dekoltázsa alapján eddig is nyilvánvaló volt, hogy szerencsés génkészlettel rendelkezik. Bikinis fotóiról azonban két dolog derül ki: az első, hogy mindenhol szépen öregszik. A második, hogy senki se hiszi el, hogy öregszik.

Helen Mirren és férje, Taylor Hackford az olaszországi Pugliában nyaralnak épp, itt kapta le őket egy lesifotós, a képekről pedig kiderül: Mirren 63 éves testét szinte a feleannyi idős nők is megirigyelhetnék.

Bár nem ellenzi a plasztikai műtéteket, és arról sem nyilatkozott soha, neki volt-e korrekciója, a MakeMeHeal.com plasztikai sebész szakértője, Anthony Youn szerint Mirren dekoltázsa és a nyaka annyira szép állapotban van, hogy elképzelhető, hogy a színésznő átesett egy diszkrét arcfelvarráson és lézeres terápián: "De ha így történt, a sebésze piszok jó munkát végzett, mert teljesen valódinak tűnik". A fotók alapján valószínű, hogy Mirren, ha vett is igénybe plasztikai sebészt, azt csak nagyon mértékkel tette, és műtétek sora helyett testedzéssel érte el ezt az eredményt. Szimpla zsírleszívástól ugyanis még nem lesz senkinek szép tónusú hasa, formás combja és izmos karjai.

Klikk!

A képek nem véletlenül járták körbe azonnal az egész internetet: a fiús testű, szilikonnal felütött mellű csajok után már az is újdonságértékű, hogyan tud esztétikus lenni egy női test a kor nem titkolt jeleivel együtt. Főleg, ha az a test nem egy jó karban lévő negyveneshez, hanem egy még annál is jobb karban lévő 63 éveshez tartozik. Mirren már csak azért is ügyes, mert nem akar úgy kinézni, mint a címlaplányok: nyilván, mert ő is tisztában van vele - ha máshonnan nem, a Calendar Girls című filmje óta -, hogy a címlaplányok csak a címlapokon léteznek. Hogy látsszon, honnan indult, íme egy filmrészlet az akkor húszas évei elején járó színésznővel, ami alapján egy mellnagyobbítást azért talán joggal feltételezhetünk:

Mirren egyébként valószínűleg azért állt be az Olaszországban nyaraló celebritások közé, mert - a Királynő című filmjéért nyert Oscar-díját megünnepelve - a közelben vásárolt egy kastélyt magának. A Lecce melletti 500 éves épület lakhatatlan állapotban vette meg tavaly 680 ezer fontért, és nagyívű tervei vannak a felújítására.