A portugál focista egész váratlan hírrel szolgált a hétvégén: Facebook-oldalán nemcsak azt jelentette be, hogy egy megnevezni nem kívánt nőtől gyereke született, de azt is, hogy a kisfiút ő maga akarja majd felnevelni. Mivel erre bőven pörgő karrierje és egyéb, partizós elfoglaltságai miatt szinte semmi ideje sem lenne, úgy néz ki, a gyerek gyámságát a focista anyja és nővérei intézik.

Szinte havonta olvasni Cristiano Ronaldo portugál focista újabb és újabb nőügyeiről, most viszont ő maga számolt be az egyik eredményéről. A hétvégén Facebook-oldalán közölte a világgal, hogy július elején gyereke született egy megnevezni nem kívánt nőtől.

A focista ráadásul azt is kijelentette, magához veszi a gyereket, és fel is neveli, amire csajozós-bulizós imidzse mellett valószínűleg teljes gőzzel pörgő karrierje miatt sem lenne ideje, ezért a pletykák szerint a konkrét nevelés a focista nővéreire és anyjára marad.

A Daily Mail úgy tudja, hogy a pár napja született kisfiú már a focista szülőhazájában, Portugáliában is van, egyelőre Ronaldo anyjánál. Az ügyben egyébként egyáltalán nem akar többet nyilatkozni a focista. A Facebook-bejelentés után még ügynökén keresztül hivatalosan is megerősítette a hírt, majd hozzátette, mást nem kíván mondani az egészről.

Annyit lehet tudni, hogy az anya egy amerikai nő, tehát biztosan nem a focista jelenlegi barátnője, az orosz modell, Irina Sheik. A focista a fehérneműmodellel 2010 májusa óta jár hivatalosan, így megcsalásról szó sem lehet.

Ronaldo híresen nagy nőcsábász, ezért szinte lehetetlen kitalálni, hogy ki lehet a gyerek anyja, de egy összeállítás szerint 2009-ben a következő személyekkel alkotott egy párt hivatalosan:

A 18 éves Olivia Saundersszel egy manchesteri klubban ismerkedett meg, sokan úgy gondolták, hogy jót tenne Ronaldónak, ha nem egy tipikus focistafeleség-aspiráns lenne a barátnője, hanem Saunders, aki a manchesteri egyetemen tanult akkoriban, és az ismerősei szerint nem a pénzéért akart a focista mellett lenni.

De Ronaldo senki mellett sem tölt el hosszabb időt, a rekreáció szakra járó Saunders után egy portugál edzőnővel, Gabriela Endringerrel jött össze egy lisszaboni bárban. Ez a kapcsolat sem tartott sokáig, állítólag a lány apja nem nézte jó szemmel a viszonyt. Annyi előnye viszont biztosan volt, hogy Endringer megoszthatta a világgal Ronaldo néhány szexuális szokását, például azt, hogy szereti, ha uralkodnak felette az ágyban.

Még ugyanebben az évben, amikor még a Real Madrid előtt a Manchester United focistája volt, Ronaldo összejött az akkori nagy rivális, a Chelsea egyik focistájának húgával. Az olasz származású brazil focista, Juliano Belletti húgával, Luana Bellettivel látták mindenfelé Rómában, de természetesen ez a kapcsolat sem tartott túl sokáig.

Néhány nappal Belletti után Ronaldo komolyabb falatot talált magának. A pletykák szerint Paris Hiltonnal szűrte össze a levet egy kis időre. Hiltonnak éppen szerelmi bánata volt Doug Reinhardt miatt, úgyhogy jól jött Ronaldo, aki egy közös piálás közben egy üveget vett a lábai közé, Hilton pedig úgy tett vele, mintha a focista nemi szerve lenne. Ilyen közös hullámhossz után a vonzalom gyorsan kialakult, a pletykák szerint együtt hagyták el a szórakozóhelyet.

Néhány nappal júliusi igazolása után Ronaldo már a spanyol modellel, Raffaella Ficóval járt. Itt megint arról szóltak a pletykák, hogy talán hosszabb időre együtt maradnak, de ez nyilvánvalóan nem így történt.

A 2009-es, jegyzett barátnők közül egyedül Paris Hilton amerikai, de az valószínűleg feltűnt volna a világnak, ha Paris Hilton terhes lett volna, ezért arra elég kicsi az esély, hogy ő lenne Ronaldo gyerekének az anyja. A manchesteri egyetemista Olivia Saunders nemzetiségéről sehol sem írnak semmit, róla még akár elképzelhető is, hogy amerikai, bár nagyobb a valószínűsége annak, hogy angol.