Eva Mendes szexi szalagot készített

2010.08.04. 19:11
A színésznő a vicces kisfilmeket gyártó Funny or Die oldalon mutatta be az ígéretes című, The Eva Mendes Sex Tape című alkotást, de azonnal le is kell hűtsük a lelkesedést: a filmecske alapjául egy magyar nyelvre csak nyögvenyelősen átültethető poén szolgál, és Mendes egy szaftos pornó helyett csupán egy ragasztószalagot szánt a nézőknek. Az egész akció lényege a "véletlenül kiszivárgott" házipornókkal rendelkező celebek kifigurázása.

Szinte nem telik el hét a celebvilágban egy állítólagos vagy valós szexbotrány nélkül, aminek központjában általában egy-egy házi készítésű pornóvideó áll. A vicces videóiról híres Funny or Die oldal ezt a jelenséget kifigurázva készített egy saját kis szösszenetet Eva Mendes főszereplésével. A kisfilm elején a színésznő minden házipornók alapszituációjában látható: egy sötét szobában matat egy kamerával,  miközben a háta mögött egy férfi suttogva kérdezi, hogy sikerült-e megszerelnie. Kicsivel később kiderült, szexről szó nincs, Mendes valóban csak szerel, és ehhez a saját nevével fémjelzett ragasztószalagot vagyis a S.EX Tape-et ajánlgatja a nézőknek. A sex tape (szexvideó) kifejezés ugyanis az ő értelmezésében egy remek tulajdonságokkal rendelkező (angolul: secure things extremely well) ragasztószalag (angolul tape), és igen, akár kamerát is kiválóan rögzíthetünk vele, bármire is akarjuk aztán használni.

Eva Mendes Sex Tape from Eva Mendes

Mendes, aki számára nem ismeretlen sem a reklámok, sem az erotika világa, hiszen volt ő már a Calvin Klein reklámarca, illetve inkább betiltandóan túl szexi -teste, a termékbemutató műsorok házigazdáit megszégyenítő profizmussal adja elő az álnaiv mondanivalóját, ami egy kínos félreértésen alapul. „Nehezen állt össze a kép. Javában építgettem a színészi karrierem, amikor egyszer csak az interneten mindenki ezt a terméket követelte tőlem” – mesél Mendes kezében egy nagy tekercs szigetelőszalaggal. „Sőt, már jóval a termék megjelenése előtt sokan kerestek rá az interneten arra a kifejezésre, hogy "Eva Mendes sextape". Nos, az angol nem az anyanyelvem, de nem kell zseninek lenni ahhoz, hogy valaki kitalálja, mit takar a szalag szó” – teszi hozzá büszkén, mutatva, hogy ő bizony jól kitalálta.

Ez az első alkalom, hogy a színésznő szerepel a Funny or Die egyik videójában, de előtte már számos hírességet sikerült rávenni arra, hogy csináljon hülyét magából és/vagy mutassa meg, hogy igenis van humorérzéke, sőt akár öniróniája is. Eddig többek közt Kate Bosworth, Justin Bieber, Marion Cotillard, Rachel Bilson és Heidi Montag is adta már be a derekát, de náluk kampányolt az elnökségért Paris Hilton John McCain ellenében. A honlap egyik létrehozója egyébként nem más, mint Mendes legújabb filmjének egyik főszereplője, Will Ferrell komikus-színész-rendező. Az oldal első videóját, amiben Ferrell lányával szerepel, összesen hetvenmillióan nézték meg. Eva Mendes egyébként éppen javában népszerűsíti a The Other Guys című filmet, amiben a Ferrell által alakított New York-i detektív dögös nejét kell megformálnia.

The Other Guys Trailer from The_Other_Guys