Összeállításunkban hat olyan híresség szerepel, aki igyekszik méltósággal megöregedni. Sophia Lorent és Helen Mirrent ugyan mellnagyobbítással, Raquel Welchet és Catherine Deneveu-öt arcfelvarrással gyanúsítják, míg Betty White és Meryl Streep eredetiségében nem kételkednek a szakértők. Önök szerint melyik öregszik a legszebben?

Ki öregszik szebben?

A méltósággal öregedő celebekből már több alkalommal is írtunk, ám most úgy döntöttünk, megkérdezzük, önök szerint melyikük viseli a legjobban az idő múlását. Sophia Lorent és Helen Mirrent plasztikai sebészek igénybevételével gyanúsítják, a szakértők szerint mellnagyobbításon estek át. Meryl Streepet stílusos hatvanasnak tartják, Betty White természetességét nem kérdőjelezik meg. Raquel Welch egyértelműen magán viseli a plasztikai sebészet vívmányait, míg Catherine Denevue esetében ez már korántsem biztos.

Meryl Streep

A színésznőről már korábban is megírtuk, ő aztán tudja, hogy milyen is az igazi hatvanas éveiben járó nő. Amellett, hogy remek formában van, még stílusával is felhívja magára a figyelmet, holott állítja, sosem érdekelte a divat. Meryl Streep egyébként korosztályának egyik kiemelkedő alakja. Azon kevés színésznő közé tartozik, akit annak ellenére, hogy elmúlt hatvan, még mindig romantikus komédia főszerepére kérnek fel. Ráadásul Sandra Bullock leszbicsókkal méltatta a színésznőt.

Raquel Welch

69 évesen szinte pont ugyanúgy néz ki, mint fiatal korában. Ezt persze nem titkoltan a plasztikai sebészet vívmányainak köszönheti. Raquel Welch egyébként 40 évesen bikinibe bújt a Kr. e. egymillió évvel című filmben, és 54 évesen pózolt a Playboyban. Ugyanakkor alakját elmondása szerint rendszeres edzéseinek köszönheti, hetente hat alkalommal végez jóga gyakorlatokat. Bár a nyolcvanas években leginkább alakjának köszönhette bevételi forrásait, nemrég könyvet jelentett meg a Dekoltázs mögött címmel, melyben egészséges életmódját osztja meg a világgal. Valamint azt, milyen kapcsolat volt közte és Richard Burton, valamint Elvis Presley között.

Sophia Loren

A 75 éves színésznő immár hatvan éve lépett a színészi pályára, azonban külseje alapján nem feltételeznénk róla ilyen komoly múltat. Az Oscar-díjas Sophia Lorent 15 évesen fedezték fel egy szépségversenyen és kora egyik legnagyobb szépségideálja volt. A Kilenc című musical bemutatóján készült képek alapján azonban könnyen letagadhat akár több évtizedet is. Loren tagadja, hogy valaha is szépészeti beavatkozáson vett volna részt. Állítása szerint a spagettinek és az extra szűz olívaolajnak köszönheti fiatalos külsejét. Ugyanakkor szakértők szerint szinte bizonyos, hogy a melleit megcsináltatta.

Betty White

Listánk legidősebb szereplője a méltán elismert komika, Betty White. A 88 éves színésznő pályafutása alatt 6 Emmy-díjat nyert meg, és további 20 jelölést zsebelt be. Betty White a Snickers reklámban nyújtott szereplése után került a bulvár érdeklődésének középpontjába. Azóta – legidősebbként – vezette a Saturday Night Live című műsort, és saját ruhakollekciót is kapott.

Helen Mirren

A 65 éves színésznőről a bikinis képei óta tudjuk, hogy szerencsés génkészlettel rendelkezik, és nagy valószínűség szerint nem vett részt ráncfelvarró beavatkozáson. Az Erzsébet királynő megformálásáért Oscar-díjjal jutalmazott híresség azért nem hagyta veszendőbe a plasztikai sebészek szaktudását. Lorenhez hasonlóan szintén élt a mellnagyobbítás adta lehetőségekkel. Helen Mirren egyébként nem hisz abban, hogy korfüggő lenne a meztelenkedés, ezért szívesen vállalt félmeztelen fotózást.

Catherine Denevue

A 66 éves hírességre az elmúlt negyven év legnagyobb francia színésznőjeként tekintenek. Catherine Denevue elnyerte a francia polgármesterek szövetségének elismerését is. A színésznőt Marianne-nak választották, így az ő arca szerepelt bélyegeken, érméken, és a polgármesteri hivatalokban róla mintázott szobrokat helyeztek el. Természetességét megkérdőjelezik, plasztikai sebészek szerint elképzelhető, hogy ráncfelvarrásnak vetette alá magát. Igaz, visszafogottan, így nem látványos a különbség.