Pataky Attila kipisilt vesekövének híre - meg egy ezen kiakadt olvasónk kommentje - adta az ötletet, hogy összegyűjtsük azokat, akik képesek voltak testfunkcióikkal haknizni. Így aztán tudjuk, hogy Keleti Györgyi végigfosta a riói nyaralást, Hajdúék az egyiptomi vécéket tisztelték meg, Zimány Linda hüvelygyűrűt használ, és Cifra Noémi méhszájától is volt már hangos a sajtó. Mary Zsuzsi meg talán hányt a Ferenciek terén.

Pataky Attila és a vesekő esete

Legutóbb az Aktív azzal a vizuális élménnyel sokkolta a nézőket, hogy megnézhették, mekkora vesekövet pisilt ki Pataky Attila. Magáról a folyamatról mindenki legnagyobb bánatára nem készült videós felvétel, de a végeredményt az Edda frontembere tálcán kínálta fel a riporternek, akinek abban a megtiszteltetésben lehetett része, hogy meg is kellett fognia a cuccot, mennyire kemény. A műsorból az is kiderült, hogy az énekes már jól van, azóta el is hagyhatta a kórházat, ahol a bécsi koncertje után szülési fájdalmak közepette hozta világra a kavicsot. Pedig egyik olvasónk jelezte, szívesen meglátogatná, még mielőtt az UFO-k odaérnek.

Keleti Györgyi és a hasmenés

Keleti Györgyi tavaly a riói nyaralásáról számolt be a Velvetnek, ahol a vízbe fulladó nyaraló története mellett a modell a brazil kajáknak köszönhető hasmenését is részletezte. Keletiék ugyanis, bár a reggelit kifizették a szállodában, legtöbbször lekésték azt. Így a volt honvédelmi miniszter csemete sorra ette a tengerparton a brazil kajákat, amiktől be is indult az emésztése rendesen. "Mindent megkóstoltam, beteg is voltam tőle, hasmenésem volt napokig. Én azonban nem adtam fel, továbbra is ettem. Attila (akkori pasija - a szerk.) nem, ő óvatosabb" – magyarázta székletproblémáit az olvasóknak.

A Hajdú család és az "elszabaduló pokol"

Pár hónappal később Hajdú Péter és Sarka Kata haknizott gyomorproblémájukkal, szintén egy félresikerült nyaralás eredményeképp: Keleti Györgyihez hasonlóan a házaspár sem hozta haza az anyagot, Egyiptom vécéin "szabadult el a pokol". Hajdú Péter az esetből mindössze annyit részletezett, hogy a vasárnapi vacsora volt mindennek az oka, ürülésük után pedig infúzióra kötötték mindkettőjüket.

Zimány Linda és a hüvelygyűrűje

Határeset, de úgy véltük, a hüvelyben viselt fogamzásgátló eszköz normális emberek közt nagyjából ugyanolyan intim téma lenne, mint a székletproblémák részletezése, így nem maradhatott ki a sorból Zimány Linda és az ő hüvelygyűrűje sem. A modell ugyanis májérzékenysége miatt ezzel a kütyüvel védekezik, és ezt most már mindenki tudhatja: „A tablettát sokkal könnyebb elfelejteni, mint egy olyan dolgot, ami huszonöt napig van a szervezetedben, utána eltávolítod, és utána megint visszakerül” – magyarázta a hüvelygyűrű használatát Zimány. (Olvasó-kommentelőnk szerint egyébként a spermiumok ellen védekezni legegyszerűbben gyomorsavval lehet.)

Czifra Noémi és az ő méhszája

2007 decemberében Czifra Noémi méhszájától volt hangos a sajtó, az Ötös csatornán futó valóságshow-jának a stábja ugyanis a nőgyógyászatra is elkísérte az egykori énekes-műsorvezetőt. A nézők egyenesen a méhszájig nyerhettek bepillantást Nóci életébe, aki szerint az őt támadók kulturálatlanok vagy szűk látókörűek. „Ha fogorvosi vizsgálatra megyek, és orál kamera segítségével lehet belelátni a számba, akkor azon is fanyalgott volna mindenki? A fogaim is én vagyok, nem csak a méhem. Szeretném ezt a történetet olyan formán tisztára mosni, amit ennek a becsülete megérdemel” – méltatlankodott Czifra.

Mary Zsuzsi és a hányás vagy nem hányás

Ha nem is önként és dalolva, de Mary Zsuzsi is bekerült azok közé a celebek közé, akik mindenféle testnedvüket, bemeneti, kimenő nyílásukat adták az aznapi hírnévért. Mindehhez szükség volt Kiszel Tündére, aki azzal hívta fel az egyik napilap szerkesztőségét, hogy hányni látta az énekesnőt a Ferenciek terén. A dekoratív médiaszemélyiség megkönnyebbülten azt is hozzátette, mekkora szerencse már, hogy nem járt egy lesifotós sem a környéken. A hányós hírbe hozott énekesnő ennek örömére tagadta Kiszel értesülését, ki tudja, mennyi pénzt kaszálva a feltett kérdéssel: most akkor hányt vagy nem hányt a téren.