Lindsay Lohan forrónaciban, térdig érő bakancsban és áttetsző pólóban élvezte a Santa Monica-i napsütést, miközben vásárolgatott, ebédelt és fagyizott. A színésznő összeállítására sok helyen azt írják, hogy fantasztikus, de leginkább valami lecsúszott rockerre emlékeztet a nem túl igényes póló, forrónaci, bakancs kombináció.

Lindsay Lohan nemrég szabadult a rehabról meg a börtönből, és kezd visszamászni a címlapokra a tőle már megszokott dolgokkal. Most például azzal, hogy áttetsző pólóban, melltartó nélkül ment vásárolni.

A színésznő Santa Monicában élvezte ki a napsütéses szeptembert, az X17 Online információi szerint vásárolgatott, ebédelt, illetve fagyizott a képeken látható összeállításban.

Amellett, hogy szakadt rockernek öltözött, köszönhetően a térdig érő bakancsnak, a forrónacinak, illetve az áttetsző, nem túl jó minőségű fekete pólónak, legalább háromféle kalapot is kipróbált a nap folyamán.

A színésznő elvileg jelenleg mindent elkövet, hogy bebizonyítsa a világnak: megváltozott. Egyelőre viszont úgy tűnik, hogy a változás, és az erősen figyelemfelkeltő öltözködés a színésznő szerint kényelmesen megférnek egymás mellett.

Az X17 Online azt írja, a vásárlásra elkísérte Lohant Eliat Anschel is, aki a pletykák szerint a színésznő legújabb barátnője. Anschel az izreali hadseregben szolgált korábban, a TMZ szerint amolyan lelki támaszként keveredett Lohan közelébe, de azóta a dolgok komolyra fordultak.

A lapnak nyilatkozó ismerősök szerint a kapcsolat nem túl egészséges, mert Lohan az új barátnője megszállottja lett. A TMZ szerint mindegy, hogy milyen a viszony, a lényeg, hogy Anschel nagyon dögös. Néhány fotót meg is nézhetnek róla itt.

A kapcsolat elvileg még valamikor július elején kezdődött, bár akkor Lohan tagadta a dolgot, bizonyítékként meg elárulta, hogy Anschelnek valóban van egy barátnője, de nem ő az, hanem egy Liana Levi nevű lány.

"Eilat az egyik legjobb barátnőm, de csak barátnő. És, hogy tudjátok, Liana is megerősíthet engem ebben" – írta Lohan Twitteren a júliusi pletykákra. A színésznő cáfolta az akkori híreszteléseket, és bár azóta elvileg komolyabbra fordult a viszony a színésznő és az egyik legjobb barátnője között, Eliat Anschel twitteres aktivitása ennek valamelyest ellentmond. Anschel leginkább a már korábban is említett Liana Levivel váltogat üzeneteket, míg Lindsay Lohannel egészen ritkán.