Egyelőre teljes a csend Angelina Jolie körül, nem vetette még bele magát a budapesti életbe, nem látják üzletekben, vendéglőkben. Ha el szeretné csípni a színésznőt, a legnagyobb esélye valószínűleg akkor van a dologra, ha a napi útvonalain kocsikázik. Nem kis táv.

Indulás otthonról, be a gyereket az iskolába, 11 kilométer. Gyerünk tovább a rákospalotai stúdióba, az még 26. Szerencsére innen nincs messze a fóti gyermekváros, az már csak olyan hat és fél kilométer autózás, ahonnan még körülbelül 46 kilométer az M3-ason, és máris a turai kastélynál vagyunk.


Nagyobb térképre váltás

Nagyjából így nézhet ki Angelina Jolie egy napja, ha minden forgatási helyszínt fel kéne keresnie egy napon belül. A hírek szerint a forgatást a fóti gyermekvárosban kezdték, de azt is hallottuk, hogy rendszeresen tartanak megbeszéléseket a rákospalotai filmstúdióban, ezért a forgatás elején az a napi körülbelül 45 kilométer oda-vissza, ami a fóti helyszínhez vezet az iskolán keresztül szinte biztos, hogy benne van a pakliban.

Azt még nem tudni, hogy a fóti forgatási napok után melyik helyszín következik, de a turai napokon naponta körülbelül kétszáz kilométert kell megtennie a színésznőnek, ha el akarja kísérni a gyerekeket az iskolába. Ez napi körülbelül három óra autózást jelent, aminek a nagy része keresztül kasul a városon vezet.

Az Egyesült Államokból ideküldött lesifotós szerint a színésznő kisebb konvojjal közlekedik , ami két, a biztosításáért felelős személyautóból, illetve egy őt szállító kisbuszból áll.

A kisbusz nagy valószínűséggel egy aktuális Mercedes-modell, egy Mercedes Viano. A kisbuszt a Kovács Rent A Bustól bérelték, a cég képviselőjének elmondása szerint semmi különleges nincs benne, nem alakították át. Jól felszerelt, klíma, tempomat természetesen van benne, és egy 2,2 literes, 150 lóerős turbódízel motor hajtja.

Ezen kívül legalább egy előző szériás, 2002-ben bemutatott Mercedes E osztályt használnak. Felszereltségtől és motorizáltságtól függően négy és tizenöt millió forint között mozog az ára. A Mercedes személyautói között az E osztály a középméret.