A négygyermekes énekesnő súlya folyton ingadozik, de mivel most egy újabb – átmenetileg sikeres – fogyókúrán van túl, a liverpooli divathét egyik bemutatóján büszkén prezentálta az eredményt. Végignéztük, hogy Katona a plasztikai műtéttől a személyi edzőn át a fogyitáborig mi mindent vetett be annak érdekében, hogy a folyton visszatérő plusz kilók – ha csak egy időre is – eltűnjenek.

Kerry Katona az utóbbi időszakban jó pár felesleges kilótól szabadult meg, és a testsúlycsökkentés olyan jól sikerült, hogy a liverpooli divathéten a Glam Boutique miniruháiban vonult végig a kifutón – számolt be róla a Daily Mail. A 30 éves híresség szemmel láthatóan nagyon élvezte, hogy olyan sok szempár szegeződik rá. A fotók tanúsága alapján Katona nemcsak testsúlyából vesztett, de pár hete úgy döntött, hogy a soványabb alakhoz rövidebb haj dukál.

Bár új alakját és a frizuráját büszkén mutogatta, szintén új tetoválása rejtve maradt, mivel még nincs készen. A valóságshow-főszereplőnő nemrég egy óriási főnixet varratott a hátára, így szerette volna elrejteni volt férje, Marc Croft nevét, amit még a boldog békeidőkben tetováltatott magára. „Négy óráig tetováltak, és annyira fájt, hogy nem is tudták befejezni. A főnix az új kezdetet, a változást jelképezi. Pontosan erre van most szükségem. Mark végre eltűnt az életemből” – nyilatkozta Katona, aki állítólag egyelőre nem áll készen egy újabb kapcsolatra, ugyanis fél az újabb kudarctól. Ez persze nem zárja ki, hogy ne szedjen fel pasikat társkereső oldalakon, legutóbb állítólag egy harcművészt.

Az Atomic Kitten négygyermekes énekesnőjének külseje régóta közkedvelt beszédtéma, akárcsak eseménydús, illetve balhékban gazdag magánélete. Két évvel ezelőtt például arról olvashattunk, hogy 15 ezer fontot akar költeni plasztikai műtétekre. Egyrészt szerette volna megcsináltatni mellét, ami szerinte túl nagy volt, illetve a plusz kilóktól zsírleszívással szabadult volna meg. Mivel anyagilag nem állt túl jól, szerette volna, ha a beavatkozásokra egy televíziós stáb is elkíséri. Végül sikerült kés alá feküdnie, és az MTV valóságshowjában ecsetelte, hogy mennyire jól érzi magát. Igaz, a gyógyszerek miatt kissé nehézkesen adta elő a mondanivalóját az angol Britney Spearsnek titulált celeb.

Boldogsága nem tartott sokáig, 2009 januárjában már arra panaszkodott, hogy túl sovány lett. „Amikor Maxszel voltam terhes, közel 90 kilós lehettem, és szülés után sem tudtam 76 alá menni. Most viszont 51 vagyok, és kicsit több jobb volna, mondjuk, úgy három kiló még jöhetne rám. Nem tetszem magamnak ennyire soványan”- nyilatkozta Kerry Katona, akivel állítólag férje, Mark Croft is egyetértett. Persze bizonyára nem ez volt az oka annak, hogy házasságuk rövidesen zátonyra futott. A szakítás után szemmel láthatóan ismét felszaladt rá pár kiló, amit ő pozitív eredményként értékelt, sokkal egészségesebbnek és elégedettebbnek érezte magát saját állítása szerint.

Ezt követően felmerült a lehetősége annak, hogy esetleg kiad egy fitnesz DVD-t, amin Croft közreműködésével küzdene a vágósúly ellen. Végül egy személyi edző segítségét vette igénybe, majd 2010 elején úgy döntött, hogy fogyókúrás táborba megy, amit három nap után ott is hagyott. Igaz, úgy tűnt, hogy nincs is szüksége a táborra ahhoz, hogy újra formába hozza magát. Persze az öröm ezúttal sem tartott sokáig, és nyáron adott még egy esélyt a műtétmentes módszereknek. Ezúttal egy liverpooli klinikára jelentkezett be. A fogyás miatt a melle azonban ismét megereszkedett, és megint megfordult a fejében, hogy kés alá fekszik.