A Jelenség élő adásban sértődött meg azon, hogy Vujity Tvrtko szerint ő semmit nem tett a hazáért, érthetetlen okból mégis minden újság címlapján ott van. De Kiszel Tünde sem tartja sokra a műsorvezetőt, mondván, hogy mindketten ugyanazt csinálják: csak pózolnak a gyerekeikkel. A csodás szópárbaj eredménye az lett, hogy Liptainak kellett mentenie a menthetőt, azaz Kiszelt maradásra bírni, de úgy tűnik nem esett nehezére, hiszen szerinte a Jelenségnek van létjogosultsága.

A hétfő reggeli Mokkát Liptai-Tvrtko páros vezette, így kénytelen voltak ők elbeszélgetni a Jelenséggel a 2011-es naptárjáról. Tvrtko már a felkonferálásnál összetűzésbe kerül Kiszellel, hiszen degradáló szavakkal illette a reggeli műsor következő Vendégét, aki cserébe visszaosztotta a minősítésekért.

Tvrtko nyolckor már haza is mehetne

A műsorvezető nem először rúgózott azon, kikkel kell beszélgetnie a munkája során, így nem volt meglepő, hogy az hangzott el a szájából: Kiszel semmit se tett le az asztalra, ennek ellenére állandóan címlapon van, bezzeg a hétköznapi hősök alig szerepelnek a médiában. Ezt Kiszel Tünde nem hagyhatta szó nélkül, rögtön meg is jegyezte, hogy Tvrtko is állandóan címlapon van, legutóbb kisfiával pózolt egy bulvárlapban, vagyis nem különb nála, sőt. Aztán anyáskodva arra szólította fel, hogy szégyellje magát, illetve nézzen a szemébe, ha már őt szidja. Tvrtko ezt követően - a rend kedvéért - elnézést kért a kamerába, majd újból felkonferálta az asszonyt.

Kiszel szerint a műsorvezetőből egyébként csak az irigység beszélt, és valójában az bántja, hogy nem szerepelhet a naptárjában. Tvrtko ezt természetesen belátta, majd Liptai felé fordult, aki közölte vele, hogy nem szeretne úgy járni, mint korábban Paudits Bélával. „Nem is értem miért maradsz itt nyolc után, hiszen csak olyan vendégek jönnek, akiket nem szeretsz. Szerintem, ha elmennél, akkor is kifizetnének.”

Miután kicsit csitultak a kedélyek, bejátszottak egy riportot arról, hogy Kiszel Tünde mit érzett, hogyan látja a saját naptárját, mondhatnánk úgy is, összefoglalták, amit tudni lehet az asszonyról, illetve a naptárjáról. Ebből kiderült, hogy Kiszel magát ismert, és népszerű embernek tartja, amin nincs is mit csodálkozni. A bejátszást követően Liptai Claudia beszélgetett Kiszellel, aki nem bírta ki, hogy a megjelent két dobermannt ne vonja be a Tvrtko elleni hadjáratába. „Megérdemelné, hogy a kutyusok széttépjék, de nem hiszem, hogy lesüllyednek erre a szintre.” Hogy tovább bizonygassa, a műsorvezető nem ér többet nála, Liptai segítségével visszaemlékezett arra, hogy Tvrtko sem kerülte el a Big Brother házat, konkrétan együtt laktak a villában egy ideig.

Miután korábban már mindent megtudhattunk a 2011-es naptárról, így a promóra nem figyeltünk, de az érdekes volt, hogy Liptait a mennyekbe emelte a Jelenség. „Claudia a kisujjad többet ér, mint Tvrtko, mert őszinte vagy és jóindulatú. Én jól viselem az építő jellegű kritikát” – mondta Kiszel, aki arra is visszaemlékezett, hogy korábban Havas Henrikkel is volt összetűzése, aki szerint ő egy megosztó személyiség  vagy micsoda. Ennek ellenére Liptai fejelte be az öngólt, amikor kijelentette: Kiszelnek van létjogosultsága. A Jelenség ezt megköszönte, majd hozzátette, szereti őt. Csodálatos volt minden perce az adásnak.