Egy New York-i szállodában részegen randalírozó színész csak egy éjszakát töltött a kórházban, ahová a rendőrök kísérték be. Azóta már visszatért Los Angeles-i otthonába, és állítólag újra nekifut egy sokadik elvonókúrának. Az egész ügy azért ciki, mert nem kizárt, hogy friss balhéjával sikerült megszegnie annak a próbaidőnek a szabályait, amit családon belüli erőszak miatt szabtak ki rá, és épp pár nap múlva ért volna véget.

A kedd hajnali részeg szállodai randalírozás után Charlie Sheen a hozzá kiszálló rendőrök kíséretében vonult kórházba "önkéntes alapon", ma azonban kiengedték, és a hírek szerint azonnal Los Angeles felé vette az irányt. „Minden más merő spekuláció” – nyilatkozta Sheen szóvivője, aki kedden megesküdött rá, hogy a drog- és alkoholproblémáiról közismert színész csak egy allergiás reakció miatt szorult orvosi segítségre. Sheen egy bennfentesnek mondott informátor szerint ismét elvonókúrára megy, de egyelőre még nem döntötte el, hogy melyik intézménybe fekszik be. Vélhetően ismét a malibui Promises lesz a nyerő – írja a Daily Mail. A TMZ információi szerint azonban egyelőre szó sincs újabb kezelésről: a legjobban fizetett sorozatszínész hazaérkezése után inkább azzal van elfoglalva, hogy betanuljon egy szöveget, ugyanis szerepel majd egyik barátja filmjében.

Igazi visszaeső

A TMZ úgy tudja, hogy a barátai egy ideje már aggódnak a színész miatt, ugyanis miután augusztusban bűnösnek vallotta magát harmadik felesége, Brooke Mueller bántalmazása ügyében, visszatértek régi rossz szokásai, például akkor is ivott, amikor nyár végén ellátogatott Hugh Hefner birtokára. Egy bennfentes szerint egyesek "a legrosszabbtól tartottak", ami egyelőre ugyan nem következett be, de a keddi incidens azért nem valami biztató. Sheen hétfőn este még második exneje, Denise Richards és lányaik társaságában mutatkozott, majd a hírek szerint később pár prostituálttal szórakozott. Egyiküket fel is vitte a lakosztályába, ahol ezt követően kitört a balhé. Sheen ugyanis nem találta sem a pénztárcáját, sem a mobiltelefonját, és teljesen felforgatta a szobát.

A volt feleség a gyerekeket félti

Kettő körül a biztonsági őrök találtak rá a meztelen és részeg hírességre, aki a New York Post szerint némi kokainfogyasztást is bevallott a rendőröknek. A Life & Style értesülései szerint a szobára vitt prosti egy szekrénybe volt bezárva meztelenül, miközben a szomszéd lakosztályban Richards és a lányok aludtak. „Charlie nem volt teljesen magánál, de azért mocskolódott a kiérkező rendőrökkel. Ők persze azonnal felismerték, hogy kivel van dolguk, és választás elé állították: vagy kórházba viszik, vagy az őrsre cipelik be. Charlie az előbbit választotta. A lányai a szomszéd szobában aludtak. Denise-nek a rendőrökkel kellett tartania, és a gyermekeket egy dadusra bízta” – nyilatkozta egy név nélküli bennfentes.

A volt feleség sajnos nem volt hajlandó elárulni a részleteket, csupán annyit mondott, hogy a színész mellett volt a kórházban. Denise Richards azzal indokolta a kissé szűkszavú beszámolót, hogy a történtekről igazából gyermekei apjának kell beszámolnia. Hozzátette, leginkább amiatt aggódik, hogy vajon mi jut el majd két lányukhoz. „Az egyikük öt, a másikuk hatéves. Abban a korban vannak, amikor már kezdik megérteni a dolgokat” – nyilatkozta Richards, aki hozzátette, örül, hogy a lányok még nagyon kicsik voltak a válásuk idején, amikor a legtöbb családon belüli balhé történt. Richards a Joy Behar Showban elmondta, hogy az elmúlt egy, másfél évben egyre jobban kijöttek egymással, de persze továbbra is az a legfontosabb, hogy megvédje a lányait.

Csak nyolc nap volt hátra a próbaidőből

A rendőrség nyilatkozata szerint egy zavarodott, ittas állapotban lévő személyhez hívták ki őket. Egyes források szerint Sheen arról regélt a rendőröknek, hogy alkohol mellett némi kokaint is fogyasztott, a TMZ csak annyit tudott erről kideríteni, hogy a helyszínen már nem találtak kábítószert.

Bár a balhés színészt nem tartóztatták le, és feljelentés sem történt, nem biztos, hogy ennyivel megússza az ügyet. Az augusztusban kiszabott próbaideje ugyanis nyolc nap múlva ért volna véget, és az illetékes ügyészség természetesen már tudomást szerzett az ügyről. Arnie Mordkin ügyész kifejtette, addig természetesen nem intézkednek, amíg nem bizonyosodik be, hogy Sheen megszegte a próbaidő szabályait.

A színész most éppen harmadik neje, Brooke Mueller bántalmazása miatt van próbaidőn. Az eset még tavaly decemberben történt, de a büntetést csak augusztusban szabták ki. Az aspeni bíróság harminc napos rehabilitációra ítélte a színészt, és nem kellett rácsok mögé vonulnia, igaz, az elvonót azért megfejelték egy 90 napos próbaidővel.