A modell a Photo magazine címlapján még csak áttetsző tüllbugyiban villant bozontot, beljebb már a bugyit is letolja. Ha valaki nem tudta volna: festett szőke.

Kate Moss magasra tette rajongói számára az ingerküszöböt, legközelebb Czifra Noémi mintájára már méhszájat kellene villantania, ha újat akar mutatni. Az utóbbi pár hétben előbb pucér fenekével reklámozott ékszert, majd már a melleit is bevetette az eladások érdekében, most pedig a francia Photo magazine sorozatában sötét fanszőrzetét mutatta be.

A címlapon Moss fehér abroncsszoknyáját felhúzva tárja fel fekete tüllbugyiját, ami alatt egyértelműen átlátszik a fanszőrzete. Beljebb, a Mario Testino által fotózott sorozaton egyre kevesebb ruhában, félmeztelenül önmagát fotózva, illetve teljesen pucéran, vécén ülve is megcsodálható. Az egyik, egészoldalas kép pedig egy egész rejtélyes divatmozzanatot kap el: a flitteres blézert viselő Mossra a jelek szerint épp a vécében nyit rá a fotós, így derül ki, hogy valamirevaló szupermodell a bugyit a neccharisnya fölött viseli.

A fotók egy része egyébként Testino Kate Mossnak dedikált könyvében is szerepel. A Kate Moss by Mario Testino című, limitált kiadású fotóalbumba Testino - akivel számtalanszor dolgoztak már együtt, és aki egyik legnagyobb múzsájának tekinti a modellt - közös pályafutásuk legütősebbnek ítélt fotóit válogatta be.