A Jóban rosszban sztárját 30 napra elzárják, ma délután döntött a bíróság az ügyében.

Damu Rolandot nemi erőszak miatt vették őrizetbe csütörtökön este, miután volt barátnője feljelentette. A színész 72 órán át volt őrizetben, ma délután a bíróság döntött az ügyében.

“Sajnos elrendelték előre egy hónapra az előzetes letartóztatást, Damu Roland fogva marad 30 napig. Ezt megfellebbeztük. A bíróság az eljárás meghiúsításának veszélyét tartotta megállapíthatónak, ezért született ez a döntés” – mondta megkeresésünkre Dr. Szigethy György ügyvéd.

A Jóban Rosszban sztárjának ügyében több előrelépés is történt ma délután. A színész ügyvédje megkeresésünkre elmondta, hogy Palácsik Tímea azt kérte a Jóban Rosszban producerétől, vegye vissza Damu Rolandot. “A sértett Palácsik Tímea megkereste a tv2 producerét, és arra kérte, vegye vissza Damu Rolandot a sorozatba. Ezt én igazoltam a bíróságon, Nagy Tamás producer nyilatkozata alapján. Palácsik Tímeával nincs kapcsolatunk” – mondta Damu Roland ügyvédje. “Az ügyészség szerint a szökés veszélye is fennáll, ők is megfellebbezték a döntést. Két héten belül várható előrelépés az ügyben.”

Damu Roland 2 évtől 8 évig terjedő börtönbüntetést is kaphat, vallomásában tagadta, hogy megerőszakolta volna Palácsik Tímeát .