Nem került be a lelőhetetlenül dumáló párducmintás Ildi, sem a tesco-gazdaságos Bódi Sylvire hajazó Zsani: göndör, szőke rendezvényszervező lesz a VV Villa rámenős csaja. Holnap a Villa Vagányát keresik.

A Való Világ 4. szériájának második beszavazó showjában Lilu folyamatosan a magasságával cikizte Sebestyén Balázst, majd bejelentették, ma a Törtető Nő karaktert fogják kiválogatni, ebből adódóan tehát gigantikus küzdelemre számítanak. A beszavazó showban eposzi jelzőkkel ellátott, Munkamániás Zsani, Mindenre Elszánt Ildi és Céltudatos Éva művészneveken induló versenyzők valóban irdatlan kofavircsaftot nyomtak le. Holnap a Vagányok következnek.

Az elmúlt három hónapomat a Való Világban való szereplésre felkészüléssel töltöttem” - szögezi le szigorúan Céltudatos Éva. “Nekem meg az egész életem erre a lehetőségre épült fel!!!” - tromfol rá a szavába vágva a párducmintás Ildi, mire Sebestyén őszinte megkönnyebbüléssel jegyezi meg, micsoda mázli ezek szerint, hogy lett Való Világ 4. A tesco-gazdaságos kiadású Bódi Sylvire hajazó Munkamániás Zsani erre csak annyit fűz hozzá, hogy ő meg feladta mindkét munkahelyét a cél érdekében, hisz “itt a lét a tét”, ő például hat éve vár már erre a lehetőségre, az előzőbe is jelentkezett.

A versenyzők bemutatkozó kisfilmekkel árnyalhatják karakterüket, a göndör, szőke Céltudatos Éváról például megtudhatjuk, párkapcsolata épp válságban van, ennek illusztrálására veszekszik is egyet barátjával telefonon, majd festői fényviszonyok közepette sír a vízparton. Mint a stúdióban elmondja, jelenleg rendezvényszervezőként dolgozik, de igazából a Villába kerüléssel szeretné megoldani, hogy kipróbálhassa magát a médiában, amire már rég vágyott, de eddig “zárt falak mögé ütközött" a próbálkozásaival. Ilyen próbálkozás lehetett a Viasat 2008-as, Bár 2.0 című valóságshowja is, Évának tehát már valóságshow-tapasztalata is van.

Mindenre Elszánt Ildi 28 éves aerobic-oktató, szenvedélye többek közt, hogy imád szerepelni, és olyan erősen hisz a pozitív gondolkodás hatalmában, hogy most is a legváltozatosabb témák közepén vág bele vetélytársai mondandójába, túlordítva őket, és témától függetlenül buzdítva a nézőket arra, hogy szavazzanak rá. Sebestyén időnként szedálással fenyegeti meg, nem sok eredménnyel.

A két állását is feladó Munkámániás Zsani 25 éves, és nagyon fog hiányozni neki a spánielje. A Való Világ villába kerülés számára “lehetőség arra, hogy a monoton munkából kimozduljak kicsit, és más lehetőséget is kapjak” - mondja el a kisfilmben, a stúdióban pedig elsírja magát, mikor szóba kerül, hogy mennyire fog hiányozni neki a kutyája. "Kérem a nézőket, rám szavazzanak, nekem ez nagyon fontos lenne!!!" - teszi hozzá ezen a ponton (is) Mindenre Elszánt Ildi.

A spánielnek szerencséje van, a nézők szavazatai alapján végül Sebestyén és Lilu bejelentik, hogy a göndör, szőke versenyző, azaz Éva költözhet majd be szerdán este a villába az elsőként bejutott okostojás-karakter, Alekosz mellé. Mindenre Elszánt Ildi ezután már csendben van.

És a többiek

Az RTL Klub Való Világ 4 valóságshowja tematikusan válogat karaktereket: a beszavazó műsorokban eddig már kiválasztották a villa Okostojását, most a Törtető Nőt, a következő napokban pedig hátravannak még a Vagányok, Dokik, Anyukák Kedvencei, Házaspárok, Naivák, Testvérek, Plasztik Cicák, Szépfiúk és Bombanők.