Megtiltotta a nyilatkozatot a TV2 a Jóban rosszban szereplőinek. A Velvet megkeresésére egyedül a sorozat producere, Nagy Tamás reagált, aki elmondta, nem áll módjukban kinyírni Várnagy Elődöt, a karaktert januártól másik színész alakítja majd. Az utód még titok, de önök attól még tippelhetnek.

Nem kommentálják a Jóban Rosszban színészei egykori kollégájuk, Damu Roland ügyét, megkeresésünkre sem Cseke Katinka, sem Szabó Zsófi nem reagált. Szabó azt a kérdésünket is elutasította, miszerint a korábbi bliccelése miatt kötelezték-e kártérítésre, és a nemi erőszakkal vádolt Damu Roland számíthat-e hasonlóra, amiért nem jelent meg a forgatáson.

A szereplők helyett Nagy Tamás producer nyilatkozott a Velvetnek. Kiderült, hogy Szabó Zsófi a forgatásról való hiányzása miatt pénzbüntetést kapott, de Damu Roland esetében nincs szó ilyenről, a TV2 szerződést bontott vele. (A döntés végleges, annak ellenére, hogy az exbarátnő, Palácsik Tímea azt kérte a producertől, vegye vissza a színészt.A visszaeső nőverő januárig a képernyőn marad, karakterét azonban nem írják ki a Jóban Rosszban forgatókönyvéből. A producer azzal indokolta a döntést, hogy a Damu Roland által alakított karakter egy erős, központi eseményszál egyik figurája: „Éppen ezért már elkezdtünk azon dolgozni, hogy megtaláljuk azt a színészt, aki Várnagy Előd karakterét alakítja majd. Szerencsére december közepéig van időnk, nem kell kapkodnunk” – nyilatkozta Nagy.

Ki legyen Damu Roland utódja?

Írja meg kommentben, hogy ön kit látna szívesen a Jóban Rosszban című sorozatban Damu Roland helyett, és ha ötlete van arra is, hogy milyen manőverrel jelenjen meg egyik napról a másikra egy teljesen új külsővel rendelkező Várnagy Előd a képernyőn, ne tartsa vissza magát!