Az énekesnő soha nem kommentálta a találgatásokat, hogy sebészekkel is változtatott-e a külsején, most azonban olyat mutatott, ami erre utalhat. Mit keres egyébként egy sebhely a hónaljában?

Az énekesnőről akkor készültek az alábbi, kérdéseket felvető fotók, amikor kedden egy tokió sajtókonferencia előtt integetett a rajongóinak. A jobb hónalján látható, frissnek tűnő vágás ugyanis utalhat arra, hogy Aguilera megcsináltatta a melleit. A hónalji bemetszés általában a mellplasztika jellemzője, viszonylag bevett eljárás arra, hogy ne maradjanak hegek a mell alatt, illetve a mellbimbók körül. Aguilera – aki soha nem beszélt róla, feküdt-e már kés alá – tehát lehet, hogy ezúttal lebukott.

Az énekesnőnek annyi indoka lehetett a plasztikára, hogy 2008 januárjában megszületett fia, Max, így elképzelhető, hogy a mellekre köztudottan nem jól ható terhesség és szoptatás után esetleg orvoshoz fordult, korrigáltatni a melleit. Az utóbbi napokban egyébként ismét felröppentek a terhességi hírek róla, de állítólag csak keveset mozog. „Nehéz időket él most: a válás, a filmje, a gyereknevelés... Nincs ideje edzeni” – nyilatkozta nemrég egy ismerőse a Gossip Copnak.

Ön szerint mi az ott Aguilera hónaljában?

Christina Aguilera egyébként új filmje, a Burlesque promózására utazott Japánba, ahol elárulta, hogy mennyire izgult, amiért profi táncosokkal kellett együtt dolgoznia: mint mondja, annak ellenére, hogy színpadi múltja okán már hozzá kellett volna szoknia, ez annál sokkal keményebb fizikai munka volt. Azt is elárulta, mi a legkevésbé szexi dolog, amit valaha látott: "A legkevésbé vonzó dolog egy táncos lábfeje. Miután 17-18 órát táncolsz minden nap, a lábad tiszta zúzódás és bőrkeményedés" – nyilatkozta Aguilera.