Bár Nicole Kidmannek már van egy kislánya, akit ő hozott a világra, úgy döntött, hogy vállal még egy gyermeket, igaz, ezúttal egy béranya segítségét vette igénybe. Nem ő az egyetlen hollywoodi sztár, aki ezen módszerhez folyamodott. Sarah Jessica Parker kisfiának is így lettek húgai, és több meleg híresség is ezt a megoldást választotta az örökbefogadás helyett.

Miközben egyre több hollywoodi híresség jelenti be, hogy éppen várandós, vannak olyan celebek, akik béranya segítségével vállalnak újabb gyermeket, vagy ilyen módon lesznek először szülők. A legfrissebb hírek szerint Nicole Kidman és férje, Keith Urban is csatlakozott ezen sztárok csoportjához. A TMZ információ szerint a házaspár második gyermekét még december 28-án hozta világra egy béranya egy nashville-i kórházban, és a kislányt Fatihnek hívják. Bár a gyermeket nem a színésznő hordta ki, ő a biológiai anyja, hiszen az ő petesejtjét használták fel, a spermadonor pedig nem volt más, mint férje, Keith Urban. A szülők állítólag a múlt héten látogatták meg a béranyát és gyermeküket, akit azóta már haza is vittek. A két híresség egy hátsó bejáraton ment be, a kórházi dolgozók liftjét használta, és a legfelső emelet csak az övék volt.

Nagyon hálásak

Kidman és Urban egy közös nyilatkozatban újságolta a TMZ-nek, hogy mennyire hálásak az új jövevényért. „Szavakkal nem lehet kifejezni, hogy milyen hálásak vagyunk mindenkinek, aki segített nekünk, különösen a termékenységi központnak tartozunk köszönettel” – tették hozzá. A színésznő és férje több részletet nem árult el az új családtagról. Kidmannek és Urbannek már van egy közös gyermeke, a kétéves Sunday Rose. A színésznő állítólag annak köszönhetően esett teherbe, hogy az Ausztrália című film forgatása közben megfürdött egy különleges vízesésben. A híresség akkor elmondta, rajta kívül még hat olyan nő lett várandós, aki szintén megmártózott azon a helyen, ahol ő is. Külön kiemelte, hogy azok közül a babák közül, akik a forgatás alatt fogantak meg, csupán egy lett fiú.

Luxusba született

Nicole Kidman előtt pár héttel Elton John számolt be arról, hogy megszületett kisfia, akit természetesen béranya hozott világra. Az énekes és partnere, David Furnish nem akarja elárulni, hogy ki Zachary Jackson Levon Furnish-John biológiai apja, de sokak szerint nem Elton John az, hiszen kora miatt Furnish alkalmasabb volt donornak. A pár korábban az adoptálást favorizálta, de nem volt módjuk örökbe fogadni azt az ukrán kisfiút, akit magukhoz szerettek volna venni. Mint kiderült, a karácsonykor született gyermek állítólag egy luxuslakásban éldegél, és két nővér vigyáz rá. A pár gyermekéről az első hivatalos fotót az OK! magazin közölte.

Folyt. köv.

Elton Johnnak és partnerének egyébként Sarah Jessica Parker adott tanácsokat, hiszen neki már van tapasztalata ezen a téren. A Szex és New York című sorozat sztárjának ikerlányait szintén egy béranya hozta világra. A színésznőnek és férjének ekkor már volt egy hatéves fia, James Wilkie, aki mellé szerettek volna még gyermeket, de próbálkozásaik sajnos nem jártak sikerrel. Végül úgy döntöttek, hogy béranya segítségét veszik igénybe. 2009 nyarán meg is születtek az ikrek, akiket híres anyjuk gyorsan meg is mutatott a világnak. Pár hónappal a lányok születése után a használt pelenkák szagáért is rajongó Sarah Jessica Parker kifejtette, még nagyobb családra vágyik, és az örökbefogadás sincs kizárva.

Még több gyermek

Ricky Martin 2008-ban szintén egy béranya közreműködésével lett szülő. A homoszexualitását nyíltan vállaló énekes nem árulta el, hogy ki hordta ki az ikreket, de egyesek szerint unokatestvére vállalta a béranya szerepét, majd kiderült, hogy egy olyan nőről van szó, aki már többször vállalt béranyaságot pénzért. Az énekes egyébként végig figyelemmel kísérte a terhességet, igaz, személyesen ritkán kereste fel a béranyát. Akárcsak minden rendes celebszülő, Ricky Martin is egy magazinban mutatta be gyermekeit a nyilvánosságnak. Pár hete egyébként elmondta, hogy szívesen gyarapítaná családját, és valószínűleg ezúttal inkább adoptál majd.

Babák!

Tavaly augusztusban derült ki, hogy Neil Patrick Harris, az Így jártam anyátokkal című sorozat főszereplője és partnere is megtapasztalhatja, hogy milyen a gyereknevelés. „Ezt hallgassátok: Davidnek és nekem ikreink születnek ősszel. Nagyon izgatottak, idegesek, rémültek vagyunk. Reméljük, hogy a sajtó tiszteletben tartja a magánéletünket” – írta a színész Twitter-oldalán. Októberben meg is születtek az ikrek, akiket szintén egy bérnya hordott ki. „Babák! Október 12-én megérkezett Gideon Scott és Harper Grace. Mindannyian boldogok, egészségesek, fáradtak és egy kicsit undorítóak vagyunk” – tudósította a világot Harris.