Két playmate, a 2010-es Daniludisz Nikolett és a 2007-es Metzker Viki lett a magyar Misso márka reklámarca. A két modellel pinup sítlusú katalógust készítettek.

A zalaegerszegi magyar márka, a Misso reklámarca lett a 2010-es Év Playmate-je, Daniludisz Nikolett és a 2007-es győztes Metzker Viktória. A modellekkel pinup sítlusú katalógust fotóztak egy óbudai stúdióban, sok sminkkel, dekoltázzsal és szélgéppel.

A Misso a saját ruhái mellett a Sugarbird és a Playboy márkákat forgalmazza, a cég honlapján található leírás szerint a Misso "[g]ondol a kényelmet kedvelő sulibajárókra, de az igazi nőkre is. Egész évben válogathatnak azok is, akik egyedi, dögös buliszerkóra vágynak".

Ennek megfelelően a modelleken volt leopárdmintás sztreccs kezeslábas, de extramini szoknya is. A fotózás úgy telt, mint az ilyen hasonló események szoktak, a hosszadalmas átöltözős, sminkelős, hajbeállítós időszakokat megszakította egy-egy beállítás gyors lefotózása, a modellek tűrtek, amikor kellett mosolyogtak annak ellenére, hogy kifacsart testhelyzetekben a szélgép kellemetlen hűsítő hatását kellett elviselniük.

Pinup lányok idebenn!

Nem kegyelmeztek nekik, csak annak a kiskutyának, amit az egyik beállításnál használtak. Az állat, hiába volt rajta szép Misso kutyaruha, kapálózva jelezte Metzker Viktória karjában, hogy nem szereti a szélgépet, még a februári tavaszban sem.