Metzker Viki lett az év playmate-je

2007.09.26. 22:25
A dubajozással megvádolt Metzker Viki nyerte el az év playmate-je címet. A második helyet a legjobb mell versenyben is második Király Anikó szerezte meg. A playmate-választás történetében először a harmadik helyen két induló osztozott, Judák Tünde és Mosolygó Orsi. A közönségdíjas Bartha Adrienn lett.

A Madách Színházban tartották az idei playmate választás döntőjét, ahol szeptember 26-án este hatodik alkalommal választották meg az év playmate-jét.

Idén az a Metzker Viki nyert, akit sokan nagy esélyesnek tartottak, mások pedig féltékenységből azzal vádolták meg, hogy Dubaiban volt örömlány. „Szeretek lovagolni, autóban nagyon bejön nekem a szex” – mondja magáról Metzker Viki a playmate-választás honlapján, aki korábban már a CKM-ben is szerepelt.

A gála képei - Fotók: Barakonyi Szabolcs

A saját szavazásunkon a második helyet szerezte meg Király Anikó, és így volt ez a playmate-választás döntőjén is. A második legjobb mellű lány civilben eladó és szeret tornázni. „Legizgalmasabb szexuális élményem egy liftben volt” – mondja magáról a párkapcsolatban élő modell.

„Számomra a legizgatóbb egy tóparton, éjszaka szeretkezni” – mondja magáról az egyik harmadik helyezett Judák Tünde, aki civilben táncol és fotózik. Mosolygó Orsi, a másik harmadik helyezett ennél sokkal visszafogottabb: „Ágyban szeretem a szexet. Zavarna, ha meglátnának közben.”.

Nézze meg képeinket!

A közönségdíjas Bartha Adrienn melleiért olvasóink nem rajongtak, de a közönségszavazást megnyerte a lány, aki ennyit ír magáról a választás honlapján: „A Balaton partján, a kocsi motorháztetején kapott el a pasim.”. Adriennel kapcsolatban mindenképpen meg kell említenünk, hogy ő maga körül egy késes, szurkálós, régebbi esettel verte fel a port.

Szupergyors nyomda
A helyezettek sorsáról nemcsak a róluk elkészült fotók alapján döntöttek. A zsűri tagjai több alkalommal is találkoztak a versenyzőkkel, hogy jobban megismerjék őket, és kiderüljön, ki az közülük, aki kellően talpraesett, életvidám, egyszóval: melyikük tudja egy éven keresztül képviselni a médiában és a közéletben a Playboy Magazint. Maga a döntés – a közönségdíjas kivételével – titkos szavazás útján történt, napokkal a gála előtt. A verseny tisztasága érdekében minden döntősről elkészült a címlap és a lapon belüli fotósorozat, majd a lengyelországi nyomdagép indulásakor a főszerkesztő tájékoztatta a nyomda munkatársait, ki a győztes – tehát, hogy melyik lány szerepeljen a címlapon. Így lehet elérni, hogy a gálán már az Év Playmate-je címlapjával jelenjen meg a legújabb Playboy magazin. (Playboy sajtóközlemény)