A Jóban Rosszban színésznője nagyon kellemesen csalódott Éder Krisztiánban, akit a hét elején, az előadó új klipjének forgatásán ismerhetett meg közelebbről. SP közvetlensége miatt hamar összemelegedtek egymással, így azokat a jeleneteket is zökkenőmentesen tudták megoldani, amelyekben Szorcsik H. Viki fehérneműben csókolózik az előadóval.

Lévai Adrienn közönségdíjas playmate-et, Szorcsik H. Viktóriát, a Jóban Rosszban színésznőjét és egyik ismerősét, Béres Noémit kérte fel új klipjének három fő karakterének megformálására SP, aki ezúttal nem a mézes-mázos-cukin mosolygós oldalát hangsúlyozta. Persze még mindig a szerelemről énekel, de még nem unja, mert jobban szeret közhelyes témákat boncolgatni , mint mély értelműeket. „Mint az összes videoklipem, ez is egy kapcsolatról szól, ám képileg most egy egészen másfajta dolgot próbáltunk megvalósítani. Ezúttal sokkal erőteljesebb és életszerűbb lesz – nemcsak sétálgatok a lányokkal A pontból B pontba, és nem arcpuszi van, hanem veszekedés, pofon, és jóval kevesebb ruha” – vázolta a koncepciót a Velvetnek SP, aki nagyon élvezte, hogy a betanult koreográfia helyett színészkedhetett.

Cuki mosolygás helyett színészkedés

„Azért volt különleges élmény számomra a forgatás, mert ebben a videóban sokkal nagyobb teret engedtünk a történetnek, és nem merült ki annyiban a szerepem, hogy mosolygok és éneklek a kamerába. Tartottunk próbákat a színészekkel, szereplőkkel, abszolút új dolog volt számomra ez a színészkedés, és nagyon élveztem” – mondta, majd hangsúlyozta: ettől még nem hiszi magát színésznek, és nem tervezi, hogy pályát módosít. A 22 éves énekes dolgát leginkább Szorcsik H. Viktória, a Jóban Rosszban Bencsik Beája könnyítette meg, amit SP a tapasztalatnak tulajdonít; a legnehezebben Lévai Adriennel, közönségdíjas playmate-tel boldogult. „Adrival is jó volt dolgozni, csak egy kicsit nehezen tudtam túltenni magam a karakterén, mert nem kimondottan az ilyen típusú lányok állnak közel hozzám.”

A forgatáson nemcsak SP érezte jól magát, hanem a szerepe szerint alulöltözött Szorcsik H. Viktória is, aki bár ismerte korábbról Édert, eddig nem dolgoztak együtt. „Nagyon kellemesen csalódtam, nem gondoltam, hogy ennyire közvetlen, és jó vele dolgozni, hamar összemelegedtünk” – értékelte a közös munkát a sorozatszínésznő, akinek azóta nem okoznak gondot a vetkőzős jelenetek, amióta a CKM-es fotósorozat helyrebillentette az önbizalmát. „Akkor rájöttem, hogy nincs mit szégyellnem. Felnőttem, van fenekem, van mellem, egy olyan testem, amivel elégedett vagyok” – mondta.